Ads Top

Aδιανόητο «πέσιμο» στον Σιδηρόπουλο: «Μάσησες από την κλάψα και την... ντουντούκα»!


Γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ «σκίζει» τον διαιτητή του ντέρμπι! - Aδιανόητο «πέσιμο» στον Σιδηρόπουλο!


O Kώστας Κετσετζόγλου γράφει για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, από όπου η Ένωση έφυγε για ακόμη ένα ματς Κυπέλλου χωρίς να χάσει.

Όταν ολόκληρος Σιδηρόπουλος μασάει από την κλάψα και την… ντουντούκα τι να περιμένεις από τον κάθε Καραντώνη. Ούτε στημένος ήταν, ούτε μιλημένος, ούτε είχε μιλήσει με τον… Σάββα το καλοκαίρι με αγωνία για την ομάδα του Ολυμπιακού όπως έκανε το καλοκαίρι του 2012. Απλά έκανε δημόσιες σχέσεις λες και ήταν κανένα παιδάκι που σφύριζε πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη και έπρεπε να δώσει διαπιστευτήρια σε κανένα… Ζωγράφο, ξέρω γω. Κρίμα την… λεβεντιά σου ρε Τάσο…

Πάμε και στον αγώνα. Μέτριο παιχνίδι για την ΑΕΚ που όμως πήρε εύκολα αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που δεν δίνει πρόκριση αλλά για τρίτη φορά σε αγώνα κυπέλλου στο Φάληρο η ΑΕΚ δεν έχασε. Μετά το 1-1 στη Β Εθνική, το 1-2 πέρυσι με Αραούχο - Πατίτο ήρθε κι αυτό το 0-0 που είναι το χειρότερο αποτέλεσμα που πήρε η ΑΕΚ εκεί. Δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πλησίασε περισσότερο στο να σκοράρει όμως σε μέτρια ημέρα, με πολλές απουσίες και ουσιαστικά χωρίς επιθετικό πλάνο η ομάδα έφυγε στην πραγματικότητα εύκολα αήττητη και θέλει μια νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί. Και βέβαια το πέτυχε με διαιτητή “χεσμένο” που δικαίως πήρε τα συγχαρητήρια του… Σάββα.

Οπότε να πούμε κι ένα “μπράβο” σε όλους και ένα παραπάνω σε αυτούς που φρόντισαν λίγο περισσότερο να μείνει ανέπαφη η εστία. Στον ανίκητο Μπάρκα και στον μακράν πιο ποιοτικό αμυντικό που παίζει στην Ελλάδα, τον Τσιγκρίσνκι. Αυτοί οι δύο είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο στην αμυντική δουλειά που ήταν άψογη. Γιατί η ΑΕΚ χρειάζεται, ιδίως σε τέτοια ματς, όχι έναν τερματοφύλακα που δεν θα… φταίει αλλά που να σώσει κι 2-3 που αν τα έτρωγε δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Μπράβο στον Βασιλάκη και εύχομαι αυτή την φορά να μην ξανακοιτάξει πίσω.

Σε ότι αφορά τον Τσιγκρίνσκι πραγματικά τα λόγια μερικές φορές στερεύουν. Σε ένα γήπεδο ναρκοπέδιο, με έναν αντίπαλο αφηνιασμένο ο Ουκρανός έπαιζε με τόση ηρεμία στα όρια της… γαλήνης που έτσι κατάφερνε να ηρεμεί και τους γύρω του. Από την τετράδα πίσω καλός ήταν και ο Μπακάκης τουλάχιστον αμυντικά αλλά είναι τρομερό να χαραμίζεται σε μια θέση που είναι… μισός, αφού δεν μπορεί να παίξει από την μέση και μπροστά με ανάποδο πόδι ιδίως για να παίζει αυτός ο Γκάλο που χθες στο πέμπτο σερί εννενηντάλεπτο που του έδωσε ο Μανόλο ήταν ο… αδύναμος κρίκος.

Ο Λαμπρόπουλος πάλεψε, έκοψε, έδωσε μάχες αλλά αν ο Βράνιες είναι να είναι πάγκο ή εξέδρα να το πει ο Μανόλο στην διοίκηση για να του πάρει άλλο. Το να μην του κάνει αγωνιστικά ο Βόσνιος αποκλείεται αφού από την ημέρα που ήρθε όποτε ήταν υγιής έπαιζε. Μεγάλο παράσημο η συνολική παρουσία του μετά το 20 για τον Γαλανόπουλο σε έναν χώρο που έπαιζαν οι καλύτεροι του Ολυμπιακού χθες. Βελτιώθηκε κι ο Κονέ αλλά σίγουρα δεν ήταν Σιμόες, δίπλα στον μικρό. Η εμπειρία του όμως μετράει όπως και το γεγονός πως δεν τους βλέπει. Από χαρακτήρα. Ο Λόπες προσπάθησε ο φουκαράς αλλά δεν είναι εξτρέμ. Αφού επιμένει να κακοποιεί τον Μπακάκη αριστερά και να προσπαθεί να πείσει τον Λόπες ότι έφτασε 28 χρονών παίζοντας σε… λάθος θέση, αριστερό μπακ, καλύτερα να βάζει κανέναν άλλο μπροστά από τον Μπακάκη. Τον Μασούντ για παράδειγμα που ήρθε ως αντί - Μάνταλος. Θα έμενε ποτέ στον πάγκο ο Μάνταλος, σε τέτοιο ματς; Από την άλλη πλευρά ο Λάζαρος έδωσε μάχες και είχε κάποιες καλές ενέργειες που… ξεκούρασαν την ομάδα. Ο Αραούχο κι ο Λιβάγια είχαν διάθεση αλλά δεν πήραν σχεδόν ποτέ καλά την μπάλα αφού από την ομάδα χθες απουσίαζε το επιθετικό πλάνο.


Σε γενικές γραμμές είναι δεδομένο πως επειδή δεν πρέπει να μιλάμε μόνο βάσει αποτελέσματος η ΑΕΚ αν θέλει να πάρει καλύτερο ή έστω το ίδιο αποτέλεσμα και στον αγώνα πρωταθλήματος πρέπει να είναι πολύ καλύτερη. Σίγουρα θα είναι άλλη ομάδα με Σιμόες και Βράνιες αλλά πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν καλύτερα πράγματα μπροστά. Να μην ξαναδούμε ΑΕΚ χωρίς ευκαιρία. Για την ρεβάνς έχουμε καιρό. Σίγουρα όμως θα είναι δύσκολα. Είναι σαν μονό παιχνίδι όπου ο αντίπαλος περνάει και με ισοπαλία αν έχει γκολ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.