Ads Top

Η «τρέλα» Τζούρτζεβιτς θα έφτανε έως... Μαρινάκη!


«Ζημιά» από τον Σέρβο στόπερ! - Η «εκκαθάριση» Λεμονή και ο Βούκοβιτς


Eντύπωση προκάλεσε στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο η "έκρηξη" του Ούρος Τζούρτζεβιτς, που είχε ως αποτέλεσμα το... σπρώξιμο στον Τάκη Λεμονή.

Όπως εξηγήθηκε αργότερα από τον ίδιο τον Έλληνα τεχνικό, ο Σέρβος επιθετικός τα έβαλε με την τύχη του για το δοκάρι που είχε στις καθυστερήσεις και ήταν τόσο εκνευρισμένος για το γκολ που δεν μπήκε, που -χάριν υπερβολής φυσικά- ακόμα και στον... Βαγγέλη Μαρινάκη θα «αντιστεκόταν», πόσω μάλλον σε οποιονδήποτε άλλο.

Οπότε η "έκρηξή" του... μεταφέρθηκε στον πρώτο άνθρωπο που βρήκε μπροστά του και ήταν ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του να πάει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο επεισόδιο πήρε πολλή δημοσιότητα, άνευ λόγου και αιτίας, αφού εξηγήθηκε απόλυτα μετά το τέλος του αγώνα στα Χανιά.

Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Τάκη Λεμονή, ούτε να αλλάζει το στάτους του στο Λιμάνι, ενώ η τάση για "εκκαθάριση" των αποδυτηρίων των Γενάρη είναι προς την κατεύθυνση να του κάνει την ζωή ευκολότερη, παρά το αντίθετο.

Ζημιά με Βούκοβιτς!

Όσο για το ζήτημα με τον Γιάγκος Βούκοβιτς που προέκυψε; Ο Σέρβος στόπερ δεν υπολογίζεται, αλλά δεν είναι τόσο απλό να αποχωρήσει για κάποια ομάδα, όπως η Μάλαγα που γράφτηκε και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Ο Βούκοβιτς έχει συμβόλαιο 850.000 ευρώ και έχει να λαμβάνει... στην καλύτερη τα μισά, που σε συνδυασμό με την εφορία φτάνουν τις 750.000 ευρώ στην Ισπανία.

Αυτά τα λεφτά αποκλείεται να τα καλύψει 100% η Μάλαγα και... οποιαδήποτε Μάλαγα, αν δεν βάλει πλάτη και ο Ολυμπιακός. Κάτι που σημαίνει ότι και δεν θα έχει πάρει τίποτα από τον Σέρβο αγωνιστικά και θα πληρώσει από πάνω για τον δώσει σε άλλο σύλλογο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.