Ads Top

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Με μπροστάρη τον Λημνιό


Ο ΠΑΟΚ νίκησε με το επιβλητικό 3-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια με τους Έλληνες παίκτες να ξεχωρίζουν, ενώ σε καταπληκτική ημέρα ήταν και ο Ρόμπερτ Μακ. Το SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των παικτών του Δικεφάλου.




ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Πήρε την ευκαιρία του τόσο έψαχνε και κατάφερε να την αξιοποιήσει. Μπορεί να μην απειλήθηκε πολύ, όμως όποτε χρειάστηκε φώναξε "παρών" και με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Εδειξε ετοιμότητα και αναμφίβολα και αυτός είναι από τα κέρδη του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι.

ΜΑΤΟΣ: Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια δεν προωθήθηκε ιδιαίτερα. Μεστό παιχνίδι, χωρίς λάθη, με αρκετά τρεξίματα από τον Βραζιλιάνο.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος, τα πάντα ξεκινούσαν από αυτόν. Αρκετά ανεβάσματα, καλές σέντρες και μία ασίστ, στο πρώτο γκολ που επετεύχθη με αυτογκόλ του Ντε Λούκας. Στο τέλος αποχώρησε τραυματίας.

ΒΑΡΕΛΑ: Ανίκητος στον αέρα, σταθερός και με καλές τοποθετήσεις αμυντικά, πρόσθεσε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του.

ΚΡΕΣΠΟ: Από τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια. Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, "εξαφάνισε" τον Γέντρισεκ, ενώ πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Με συμμετοχή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αρκετή δουλειά ανασταλτικά. Χρειάζονταν μια καλή εμφάνιση και την πραγματοποίησε.

ΚΑΝΙΑΣ: Ισχύουν τα ίδια και γι αυτόν. Πήρε το τρίτο του σερί παιχνίδι ως βασικός. Είχε πολλές δυνάμεις, έδωσε λύσεις μεσοαμυντικά και είχε και πάλι αρκετά καλή εικόνα στο παιχνίδι του.

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Έπαιξε μόλις 8' και η συμμετοχή του δεν μπορεί να κριθεί.

ΠΕΛΚΑΣ: Ξεκινάει ως αριστερός εξτρέμ. Πολύ γρήγορα όμως με την αναγκαστική αλλαγή του Ελ Καντουρί, περνάει στον άξονα και παίζει ως δεκάρι. Εκεί αλλάζει ολόκληρο το παιχνίδι για τον Δικέφαλο, καθώς ο Πέλκας είναι από τους παίκτες που αλλάζουν τον ρυθμό του αγώνα, με την συνολική παρουσία που είχε στο παιχνίδι.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Είναι να απορεί κανείς πως δεν είχε πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής όλο αυτό το διάστημα. Ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του ΠΑΟΚ. Εξαιρετικός τακτικά, πολύ καλές εμπνεύσεις και με "όπλο" την εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του, ήταν πολλές οι φορές που εξέθεσε την άμυνα της Ξάνθης. Από δικό του κερδισμένο φάουλ σε μία από τις επελάσεις του, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και το πρώτο γκολ, ενώ έβγαλε την ασίστ για το 2ο γκολ του Μακ.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Τρίτο σερί 90λεπτο για τον Ελληνα επιθετικό. Ήταν και πάλι συμμετοχικός στο παιχνίδι, με πολλές μάχες, εντός και εκτός περιοχής. Δεν έχασε μονομαχίες, είχε πολλά κερδισμένα φάουλ, τον ένιωσε η άμυνα της Ξάνθης και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις που έφτιαξε ο ΠΑΟΚ με καλύτερη όλων γι' αυτή το σουτ του που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζίφκοβιτς. Και αυτός από τα κέρδη του ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΑΚ: Μπήκε στο 12' και με την σημερινή του εμφάνιση θύμησε τον προ διετίας Μακ. Γρήγορος, ορμητικός, πήρε πρωτοβουλίες, είχε τελικές και φυσικά πέτυχε ένα γκολ που του δίνει ψυχολογία.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Πέρασε στο 70' αντί του Βιεϊρίνια. Ολα είχαν κριθεί σε εκείνο το σημείο. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε για περίπου 15' παίρνοντας χρόνο συμμετοχής έπειτα από τον τραυματισμό του. Κράτησε μπάλα και ήταν απλός στις κινήσεις του.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.