Ads Top

Η πρόταση στους παίκτες του ΠΑΟ για να μην κάνουν προσφυγή – Πόσα έβαλε ο Αλαφούζος και o… Μπεργκ!


Στο Κορωπί βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης ο οικονομικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Αγισήλαος Τουμαζάτος και ο υπηρεσιακός πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, ώστε να μιλήσουν στους παίκτες σχετικά με τις οφειλές που υπάρχουν και τα χρήματα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν.




Ο Κωνσταντίνου εξήγησε σε όλους, αφού τους ευχαρίστησε πρώτα για την στάση τους, ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ωστόσο όλοι θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσει ο Παναθηναϊκός και να μην χάσει κανείς τα λεφτά του.

Στην συνέχεια έκανε γνωστή στους ποδοσφαιριστές την πρόταση της διοίκησης, ώστε να πληρώσουν περίπου το 40% των οφειλών απέναντι τους και αυτοί στη συνέχεια να υπογράψουν σχετικά έγγραφα και να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής, με την προϋπόθεση ότι τον Γενάρη, μετά τις πωλήσεις και τα χρήματα που θα έρθουν από τον Μπεργκ, όπως σας είχε γράψει το Spordog.gr, να πάρουν και τα υπόλοιπα!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνου τους ενημέρωσε πως έχουν στα ταμεία τους 500.000 ευρώ (χρειάζονταν 1.3 εκατ. ευρώ!!!), με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει δώσει τις 300.000 ευρώ και ότι με αυτά θα πληρωθούν άμεσα το 40% των χρημάτων που αναλογεί στη δόση του Οκτώβρη.

Από εκεί και πέρα και εφόσον συμφωνήσουν οι παίκτες, θα πάρουν το υπόλοιπο 60% τέλη Γενάρη, όταν και περιμένουν τις 750.000 από την δόση του Μπεργκ και φυσικά χρήματα και από άλλες πωλήσεις παικτών.

Εφόσον οι παίκτες δεχθούν αυτή την πρόταση, η οποία φαίνεται να ικανοποιεί τους περισσότερους σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (άγνωστο ακόμα τι θα κάνει ο Χουλτ), θα πρέπει να υπογράψουν νέο διακανονισμό μέχρι τη Δευτέρα, ώστε να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.