Ads Top

Κρίσιμες μέρες για τον Λουτσέσκου - Απίστευτο τι τον περιμένει από... Ατρόμητο και μετά


Πολύ κρίσιμοι οι επόμενοι τρεις αγώνες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Εάν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει το… ίδιο βιολί στα εκτός έδρας παιχνίδια, στις 10 Δεκεμβρίου δεν θα τον «σώσει» ο Γιώργος Σαββίδης!




Τρεις ημέρες έχουν περάσει από την ήττα του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο κόσμος των ασπρόμαυρων εξακολουθεί να είναι «πυρ και μανία» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Καθώς φαίνεται όμως, η επιθυμία των περισσότερων οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά για απομάκρυνση του Ρουμάνου προπονητή από την Τούμπα δεν θα γίνει πράξη, όπως ξεκαθάρισε με πολλά post στο Instagram ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης.

To… καλό για τον Λουτσέσκου είναι πως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Τούμπα θα είναι άδεια. Εάν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τιμωρημένος για τα επεισόδια στον τελικό του περσινού Κυπέλλου Ελλάδας, οι αποδοκιμασίες εις βάρος του θα… έπεφταν σύννεφο!

Το… κακό για τον πρώην προπονητή της Ξάνθης είναι πως αυτό το παιχνίδι είναι το τελευταίο που η Τούμπα θα είναι «κλειστή». Μετά τα παιχνίδια με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και Ξάνθη στα Πηγάδια που ακολουθούν του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει το δικαίωμα να βρεθεί στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις 20 Νοεμβρίου!

Εάν λοιπόν ο Λουτσέσκου δεν καταφέρει στα τρία αυτά παιχνίδια να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε νίκες, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέγεθος των αποδοκιμασιών που θα υπάρξουν προς το πρόσωπό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Εάν παραδείγματος χάρη οι Θεσσαλονικείς αποτύχουν να κερδίσουν στη Νέα Σμύρνη και στην Ξάνθη, μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να μετατραπεί σε… συλλαλητήριο εναντίον του Λουτσέσκου, εάν βρίσκεται ακόμα στον ασπρόμαυρο πάγκο;

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.