Ads Top

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για επιστροφή Έλληνα του εξωτερικού και «μεταγραφή» Ρέτσου - Όλη η αλήθεια


Τι συμβαίνει με τα δύο Ελληνόπουλα;  


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ κοντά, με δεδομένο ότι φτάνουμε ήδη στα μέσα Νοέμβρη, με αποτέλεσμα τα μεταγραφικά σενάρια να οργιάζουν.

Φυσικά, όπως πάντα, άλλα έχουν βάση και άλλα όχι. Πρόσφατα γράφτηκε ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοιτάζουν τον Αλέξανδρο Κατράνη εξετάζοντας την περίπτωση να τον επαναπατρίσουν.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ πήγε στη Σεντ Ετιέν το περασμένο καλοκαίρι, όμως τα έχει βρει δύσκολα στη Γαλλία, αφού όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί, αλλά δεν μπαίνει ούτε καν στην αποστολή των «Στεφανουά».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η πραγματικότητα είναι ότι δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής του ταλαντούχου παίκτη στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή, συνεπώς τα σενάρια δεν έχουν ρεαλιστική βάση.

Η «μεταγραφή» του Ρέτσου

Παράλληλα, μια ακόμα φημολογία που έχει αναπτυχθεί αυτό το διάστημα αφορά τον Παναγιώτη Ρέτσο και αναφέρει ότι ο νεαρός μπακ άλλαξε μάνατζερ προχωρώντας σε συμφωνία με τον Πολ Κουτσολιάκο.

Πρόκειται, όμως, για μια πληροφορία που δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Ο Κουτσολιάκος έκλεισε τη μεταγραφή του Ρέτσου στη Μπάγερ Λεβερκούζεν το περασμένο καλοκαίρι χωρίς να είναι ατζέντης του, κάτι που δεν έχει αλλάξει.

Προφανώς και υπάρχει κανάλι επικοινωνίας του ομογενή ατζέντη, που κάνει «χρυσές» δουλειές στη Γερμανία, και της πλευράς του Έλληνα στόπερ, ωστόσο τα δικαιώματα του παίκτη εξακολουθούν να ανήκουν στον Φάλι Ραμαντάνι.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.