Ads Top

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Ξεχώρισαν Μάτος, Τζάλμα και Κουλούρης


Ο ΠΑΟΚ είχε για κορυφαίους τους δύο σκόρερ του και τον Τζάλμα Κάμπος. Το SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των παικτών του Δικεφάλου.




Ρέι: Δύο σουτ ουσιαστικά πήγαν στην εστία του και τα δύο μπήκαν μέσα. Σε κακή μέρα ο Αργεντίνος, που δεν αντέδρασε σωστά σε κάποια από τις κρίσιμες φάσεις.


Μάτος: Ξεκίνησε με λάθη το παιχνίδι, όμως και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να ξεμπλοκάρει την ομάδα του με αρκετές ατομικές ενέργειες, ενώ βέβαια ήταν και ο σκόρερ της ισοφάρισης. Η αναρχία στο παιχνίδι του είναι απαραίτητη για αυτόν τον φλύαρο και χωρίς ψυχή ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος, κινήθηκε σε ρηχά νερά έχοντας μία εικόνα που δεν έδινε σιγουριά.


Βαρέλα: Ήταν ο καλύτερος της άμυνας του ΠΑΟΚ παρότι στο τέλος έκανε ένα μεγάλο λάθος που δεν το πλήρωσε η ομάδα του. Καλές τοποθετήσεις, σοβαρός σε γενικές γραμμές.

Βιεϊρίνια: Ο Λουτσέσκου είδε και την αρνητική πλευρά του μπακ Βιεϊρίνια, ο οποίος έχασε το μαρκάρισμα του Σπιριντόνοβιτς, ενώ και στο δεύτερο γκολ δεν είχε και την καλύτερη δυνατή αντίδραση όπως και όλοι όσοι βρέθηκαν πίσω από τη μπάλα. Δημιουργικά έχει την ασίστ της ισοφάρισης, είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις, αλλά μπορεί πολλά περισσότερα.

Τσίμιροτ: Για άλλο ένα παιχνίδι εκτός αγώνα, με κακή εικόνα δημιουργικά και αδιάφορη ανασταλτικά. Σε κακό φεγγάρι ο Βόσνιος.

Κάνιας: Πήρε πολλές μπάλες, ήταν για μία αγωνιστική ώρα καλός, όμως μετά το 60' αρχίζει να κάνει σοβαρά λάθη ενώ στο δεύτερο γκολ του Πανιωνίου αφήνει τον Κόρμπο να περάσει την κάθετη χωρίς πίεση.

Ελ Καντουρί: Αρκετή δουλειά στο μοίρασμα της μπάλας, αρκετά σοβαρός στο σετ παιχνίδι, είχε κάποιες καλές αλλαγές παιχνιδιού, όμως δεν είχε τις επινοήσεις που έπρεπε για να γίνει η διαφορά, ενώ δεν έδωσε βοήθειες στον Κουλούρη. Η καλύτερή του στιγμή όμως ήταν μία ασίστ πάρε βάλε στον νεαρό φορ που δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τζάλμα: Ήταν επικίνδυνος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με πολύ καλές ενέργειες και κάποια καλά τελειώματα που δεν έγιναν γκολ στις λεπτομέρειες. Χάθηκε για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο όμως μετά πάλι προσπάθησε για το καλύτερο.

Μακ: Κακό παιχνίδι του Σλοβάκου που δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στο γήπεδο, αφήνοντας και αμυντικά κενά σε κρίσιμες φάσεις του αγώνα.

Κουλούρης: Η δική του επιμονή και το καλά εκτελεσμένο πέναλτί του έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, έχοντας χάσει δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες πριν. Συμμετοχικός, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε ομαδικά και έδωσε μάχες.

Πέλκας: Μπήκε ως αλλαγή και είχε μία καλή κεφαλιά που έβγαλε ο Κότνικ, είχε μία ασίστ στον Πρίγιοβιτς πάρε βάλε και γενικά έδωσε πνοή.

Πρίγιοβιτς: Είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας της αναμέτρησης, αλλά ξόδεψε με ευκολία την καλύτερη φάση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο όταν και επέλεξε αντί για απλό κοντρόλ που θα του έστρωνε την μπάλα για να πλασάρει, ένα επιτηδευμένο κοντρόλ που του στέρησε χρόνο στην εκτέλεση.

Λημνιός: Έπαιξε στο τέλος και δεν πρόλαβε να φανεί.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.