Ads Top

Τι παίζεται με το τριπλό «μπαμ» Μαρινάκη - Ο δύσκολος, ο σίγουρος και ο... απίθανος!


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρωταθλητής, που αποκάλυψε ποιες είναι οι μεταγραφικές προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει Ιανουαρίου.




Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ετοιμάζει μια σειρά από ηχηρές προσθήκες, με τα ονόματα των Κέβιν Μιραλάς, Βασίλη Τοροσίδη και Απόστολου Βέλλιου να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει θέληση από πλευράς της ερυθρόλευκης διοίκησης να γίνουν διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη, ωστόσο οι παραπάνω περιπτώσεις μόνο εύκολες δεν είναι για τους πρωταθλητές.

Όσον αφορά τον Βέλγο σούπερ σταρ, είναι γνωστό ότι στον Ολυμπιακό επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του στο Λιμάνι και έγιναν προσπάθειες για να επιτευχθεί το μεγάλο deal στο τέλος του καλοκαιριού.

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν σύμμαχο τον παίκτη, ωστόσο τα δεδομένα στην Έβερτον δεν έχουν αλλάξει και η αγγλική ομάδα δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω στις απαιτήσεις της, ακόμα κι αν ο διεθνής Βέλγος πιέσει ξανά για τη μεταγραφή του στον Πειραιά.

    Επιπλέον, στην αγγλική ομάδα επίκειται αντικατάσταση του προπονητή κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του, μιας και μπορεί να αλλάξει η αντιμετώπιση απέναντι στον Κέβιν Μιραλάς.

Σχετικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, τα πράγματα είναι πιο εύκολα και πιο ξεκάθαρα, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν ξανά και δεν υπάρχουν σοβαρά εμπόδια πέρα από ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο που μπορεί να ζητήσει ο παίκτης για να κρεμάσει τα παπούτσια του στο Καραϊσκάκη. Πάντως, το πιο πιθανό είναι το deal να γίνει το καλοκαίρι και όχι τον προσεχή Γενάρη.

Από την άλλη, πολύ πιο δύσκολη, έως απίθανη, φαντάζει η επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στην Ελλάδα για αρκετούς λόγους. Αρχικά, ο παίκτης δε δείχνει καμία διάθεση να γυρίσει στην πατρίδα και να αφήσει από τόσο νωρίς το όνειρο της ευρωπαϊκής καριέρας.

Επιπλέον, θα ήταν τουλάχιστον... άστοχο για τον Ολυμπιακό να αναζητήσει τον σέντερ φορ που θα του λύσει το επιθετικό πρόγραμμα σε έναν παίκτη που είναι παροπλισμένος εδώ και καιρό.

Το συγκεκριμένο σενάριο, βέβαια, δεν είναι ακραίο, από τη στιγμή που ο Έλληνας άσος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση η περίπτωσή του δεν έχει συζητηθεί στο Λιμάνι, ούτε ο παίκτης δείχνει διάθεση να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.