Ads Top

«Ατρόμητος, η ομάδα που ενοχλεί τα φαβορί του τίτλου στην Ελλάδα»


Στην επικαιρότητα ακόμα και του Βελγίου ήρθε ο Ατρόμητος, λόγω της φετινής εξαιρετικής του πορείας στο πρωτάθλημα, που τον έχει φέρει και στην κορυφή της Super League, κάτι που ανάγκασε το «sportmagazine.knack.be» να πραγματοποιήσει αφιέρωμα στους Περιστεριώτες.




Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ατρόμητος έπειτα από 10 αγωνιστικές έχει αφήσει πίσω του όλες τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ενώ ξεχωρίζονται οι νίκες κόντρα στην «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτή επί των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι που σε ακόμα μία περίπτωση χαμήλωσε τον πήχη των προσδοκιών: «Φυσικά, κάθε προπονητές έχει υψηλές προσδοκίες. Αλλά η πρώτη θέση είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για μας. Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι ο τίτλος. Θέλουμε ένα εισιτήριο για το Europa League. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα παλέψουμε πολύ σκληρά».

Τέλος, στην ανάλυση του βελγικού Μέσου υπάρχει ειδική αναφορά σε ποδοσφαιριστές, αφού σημειώνεται η παρουσία του Ανδρέα Γιαννιώτη, Αμρ Ουάρντα και Αμπιόλα Ντάουντα.

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.