Ads Top

Πριμ Σαββίδη σε ΠΑΟ για νίκη στο ντέρμπι!


Σύμφωνα με πληροφορίες του Redpress.gr, ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να δώσει γερό πριμ στους παίχτες του Παναθηναϊκού για νίκη στο Σαββατιάτικο ντέρμπι.


Με αυτόν τον τρόπο ο μεγαλομέτοχος επενδυτής του ΠΑΟΚ, θεωρεί πως θα ανακόψει την πορεία του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του τίτλου, μιας και στην Λεωφόρο είναι μια μοναδική ευκαιρία για τον ''δικέφαλο του βορρά'' να ''σκοντάψει'' η ομάδα του Τάκη Λεμονή.

Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους ''πρασίνους'' και με τους παίχτες να είναι απλήρωτοι, το κίνητρο της νίκης εκτός από θέμα γοήτρου θα έχει και το δέλεαρ του χρηματικού επάθλου!

Με τον Παναθηναϊκό κατακρεουργημένο οικονομικά και το προσωπικό σε όλα τα τμήματα να βρίσκεται εκτός από υπό διάλυση και σε αναμονή για αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, ο Ιβάν Σαββίδης κάνει κίνηση ''ματ'' στην σκακιέρα της κούρσας για το πρωτάθλημα!

Η οικονομική ενίσχυση στο στρατόπαιδο του ΠΑΟ κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ και με κάθε δυνατό τρόπο! Ο Σαββίδης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό βρίσκοντας λύση στην ''γενναιοδωρία'' του.

Άνθρωποι μέσα στην ''ερυθρόλευκη'' ΠΑΕ γνωρίζουν ήδη τις κινήσεις του Ρώσου επενδυτή και για αυτό τον λόγο, είναι ιδιαίτερα πεπεισμένοι πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να απόδράσει με το διπλό της νίκης, τότε το μισό πρωτάθλημα αν όχι όλο, πιάνει Λιμάνι για 8η σερί φορά...

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του, ετοιμάζει την ομάδα του Τάκη Λεμονή μόνο για ένα αποτέλεσμα... αυτό της νίκης. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για στραβοπατήματα ειδικά όταν οι Πειραιώτες έχουν δώσει όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου συμπεριλαμβανομένου και αυτό του Σαββάτου.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκος, θέλει την νίκη τόσο για το πριμ του Σαββίδη όσο και για την ψυχολογική εξύψωση στις τάξεις της ομάδας ένθεν και ένθεν.

Το παιχνίδι της κατάκτησης του τίτλου συνεπώς ''χοντραίνει'' με τον Ολυμπιακό να είναι μόνος εναντίων όλων...

*redpress.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.