Ads Top

Δεν σκέφτηκε ούτε τον... αδερφό του ο Σφαιρόπουλος - Καυτό παρασκήνιο για την τιμωρία Παπανικολάου!


Γιατί είναι πιεσμένος ο κόουτς του Ολυμπιακού και τι… φοβάται;


Η κίνηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου να στείλει στα αποδυτήρια τον Κώστα Παπανικολάου μάλλον δεν παραξένεψε κανέναν. Είναι γνωστό ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας με τα παραδείγματα να είναι αρκετά.

Η περίπτωση του Κεμ Μπιρτς είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές (διαβάστε τι είχε συμβεί ΕΔΩ), ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν στη σχετική λίστα ο Γιάννης Αθηναίου, ο Πάτρικ Γιάνγκ, ο ο Ερικ Γκριν, αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης!

Το ότι ο Σφαιρόπουλος δεν χαμπαριάζει σε τέτοια θέματα φαίνεται και από το ότι ο αδερφός του, Γιώργος, είναι εκείνος, που εκπροσωπεί τον Παπανικολάου. Κάποιος άλλος στην θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι πιθανόν να λάμβανε υπόψη του αυτό το γεγονός. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ωστόσο, είναι κάθετος και το έδειξε για μία ακόμη φορά αυτό, ακόμα και σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν ο Παπανικολάου θα τιμωρηθεί με κάποιο πρόστιμο ή κάποια άλλη τιμωρία, αν και πιθανότατα θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Πάντως, γενικά ο Σφαιρόπουλος είναι πιεσμένος, αφού προέρχεται από μία χρονιά, που ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς κούπα, και ξέρει άριστα ότι δεύτερη τέτοια σεζόν, θα σημάνει και το τέλος του από την ομάδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.