Ads Top

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα»


Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Καταλαναούς.


Ο Τρικαλινός άσος, ο οποίος μάζεψε τους συμπαίκτες του και τους μίλησε πρωτύτερα, συμπλήρωσε πως σε κάθε αγώνα η ομάδα παίζει για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Φορτούνης:

Πήρατε μία πρωτοβουλία ως αρχηγός του Ολυμπιακού και μιλήσατε. Θα ήθελα να μας πείτε τι γνώμη σας για την κατάσταση στην ομάδα ενόψει και του αυριανού παιχνιδιού…

«Καλησπέρα και από μένα. Είχαμε μία ομιλία οι παίκτες στα αποδυτήρια μετά τον ΠΑΟ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε .ότι είμαστε καλή ομάδα. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο αρχής γενομένης από αύριο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είναι και μία ευκαιρία να κάνουμε μία αντεπίθεση».

Η Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνη είτε παίζει στο Καμπ Νόου είτε μακριά από αυτό. Τι στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα για να δείξει ένα καλό πρόσωπο σε αυτό το παιχνίδι;

«Όπως είπα και πριν είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν που έχουμε μπροστά μας. Τη δουλειά την ξέρουν οι προπονητές και θα μας την αναλύσουν για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να περιορίσουμε τους καλούς παίκτες που έχει η Μπαρτσελόνα».

Επειδή πήρατε μία γεύση από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Κάμπ Νόου. Τι υποδοχή περιμένετε να έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο αυριανό παιχνίδι;

«Περιμένουμε όλοι να έχει μία θερμή υποδοχή γιατί το αξίζει. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και έχει φτάσει στη καλύτερη ομάδα. Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο για να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει απαιτήσεις να νικάει είτε με την Μπαρτσελόνα, είτε με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Πως αισθάνεστε εσείς οι παίκτες αυτή τη πίεση;

«Το να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό πάντα είναι στόχος η νίκη είτε με την Μπαρτσελόνα είτε με κάποιον άλλον αντίπαλο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι, αλλά πιστεύω ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.