Ads Top

Φήμες για πρόταση-βόμβα του ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ


Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε κάνει επίσημη πρόταση, περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει με μεταγραφή τον Μάρκους Μπεργκ.




Ο εύρωστος οικονομικά τότε Παναθηναϊκός, φυσικά και για λόγους περηφάνειας, είχε απαντήσει αρνητικά και με... ειρωνείες στον Δικέφαλο, ενώ το θέμα είχε κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως, όμως, αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται να καταθέσουν νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για άσο του Τριφυλλιού και μάλιστα εκτιμούν πως αυτή τη φορά -λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι- είναι πιθανό να κλείσουν το deal.

Πρόκειται για την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έκανε σούπερ εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και γι' αυτό στο Τριφύλλι θα ήθελαν να τον δώσουν τον Γενάρη, ώστε να μην τον χάσουν χωρίς όφελος σε μερικούς μήνες.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αρέσει πάρα πολύ στον ΠΑΟΚ και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, είναι πολύ πιθανό, εφόσον «βοηθήσει» και η βαθμολογία, να γίνει επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη για την απόκτησή του.

Προφανώς και πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολα περίπτωση, καθώς οι φίλοι του Τριφυλλιού μπορεί να έχουν αποδεχθεί ότι θα φύγουν βασικοί παίκτες της ομάδας, ωστόσο μία ενδεχόμενη πώληση σε ελληνικό συλλόγο μπορεί να φέρει μεγάλες αντιδράσεις.

Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι πιθανό η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πέσει ξανά στο κενό και ο Βραζιλιάνος να μην κάνει το ταξίδι για Θεσσαλονίκη τώρα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει σε λίγους μήνες, καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει πως αν δεν πωληθεί τον Γενάρη ο Ροντρίγκο Μολέντο, το καλοκαίρι ο Δικέφαλος είναι το Νο1 φαβορί για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο πλέον.

Ενδιαφέρον, πάντως, για τον παίκτη υπάρχει και από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωσή του «διακριτικά» και δεν θέλουν προς το παρόν να... εκμεταλλευτούν την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, για τον Βραζιλιάνο φαίνεται πως υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος και από την Τουρκία και την Αλάνιασπορ. Όπως γράφεται, η τουρκική ομάδα εξετάζεται σοβαρά τον άσο του Τριφυλλιού, ωστόσο θυμίζουμε ότι είχε κάνει επίσημη κρούση και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η πρόταση των 800.000 ευρώ που είχε καταθέσει δεν είχε «συγκινήσει» τότε τους ανθρώπους του συλλόγου.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.