Ads Top

Γιατί «τα έσπασε» ο Λουτσέσκου - Η ατάκα-«φωτιά» του Σαββίδη και τι λένε οι παίκτες για τον Ρουμάνο!


Πού οφείλεται η "έκρηξη" του προπονητή του ΠΑΟΚ και για ποιο λόγο "τα έχωσε" στους ποδοσφαιριστές του - Πού κολλάει ο μεγαλομέτοχος και ποια η αντίδραση των παικτών.


Εντύπωση προκάλεσε μέσα στην εβδομάδα η "έκρηξη" του Ραζβάν Λουτσέσκου που τα… έψαλε ένα χεράκι στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και τη φράση "έτσι δεν θα κερδίσουμε ποτέ, δεν θα κερδίσουμε τίποτα χωρίς να κάνουμε τα απλά και βασικά πράγματα".

Τα… γκάζια του Ρουμάνου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα έχουν εξήγηση και μάλιστα "διπλή".

Από τη μία, ο κόουτς έχει διαπιστώσει μία... χαλαρή διάθεση από μερίδα ποδοσφαιριστών του σε προπονήσεις και αγώνες και ασφαλώς δεν έχει ξεχάσει τη φιλική ήττα από τον ΝΠΣ Βόλος με 4-2, από την άλλη νιώθει πιεσμένος, αφού και ο Ιβάν Σαββίδης και ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένουν πλέον μόνο νίκες, μετά τις μεταγραφές των Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Βιεϊρίνια και Ζαμπράνο.

Είναι… φρέσκια, άλλωστε, η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη στον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι "δεν βλέπω ποια άλλη ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα μετά τις μεταγραφές που έχουμε κάνει", με τον 48χρονο προπονητή να γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΠΑΟΚ πρέπει οπωσδήποτε τη Δευτέρα να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να μην αρχίσουν γι΄ αυτόν οι… μπελάδες.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε τα καλύτερα για τον Ρουμάνο προπονητή, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται μόνο νίκες για να εδραιώσει τη θέση του στην Τούμπα, αφού και ο άνθρωπος που τον έφερε στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Λούμπος Μίχελ, βρίσκεται κυριολεκτικά στον… αέρα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.