Ads Top

«Τέλος Κάμπος και Λέοβατς, μέσα οι παικταράδες»!


Γιατί ξέσπασε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στη σελίδα της ΠΑΕ μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.


Εκτός του Δημήτρη Πέλκα, που βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, δύο ήταν οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο. Ο Δημήτρης Λημνιός και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Ειδικά ο Λημνιός έκανε… παπάδες στο γήπεδο και δεν είναι τυχαίο που προηγείται για… πλάκα στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ενώ εκατοντάδες είναι οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά που έχουν εκφράσει μέσω του διαδικτύου την επιθυμία τους να τον δουν βασικό στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, αντί του Τζάλμα Κάμπος.

Πολύ καλή όμως ήταν και η απόδοση του Δεληγιαννίδη που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλά προβλήματα από τα αριστερά στην άμυνα του Λεβαδειακού, στην πρώτη του φετινή επίσημη εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα.

Το ερώτημα που θα απαντηθεί την Κυριακή είναι το εξής: Θα χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου στο βασικό σχήμα τους δύο ποδοσφαιριστές ή θα προτιμήσει σε έναν ακόμα αγώνα τους Λέοβατς και Κάμπος;

Η… ετυμηγορία του κόσμου είναι πάντως ξεκάθαρη, όπως αυτή εκφράστηκε μέσω σχολίων στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook.

Ορισμένα από αυτά...

«Λημνιός κύριοι!!!!!!MVP σήμερα καμμιά σχέση με τον Κάμπος!!! Δεληγιάννιδης μακράν καλύτερος του Κροάτη!!!!»

«Σήμερα φάνηκε ότι υπάρχει λύση στον ΠΑΟΚ... αρκεί να πάρουν ΠΟΔΙ Λέοβατς και Κάμπος ... μόνο ζημιά κάνουν στην ομάδα με την τσαπατσουλιά τους .... και μόνο προπόνηση που κάνουν με την ομάδα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι»

«Μην ξαναδώ βασικό τον Λέοβατς»

«Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ σήμερα. Επιτέλους Φως στο τούνελ. Μπράβο στους πιτσιρικάδες Λημνιο κσι Δεληγιανιδη που διψάνε να παίξουν τα παλικάρια».

«Εξαιρετική εμφάνιση του Λημνιού και του Δεληγιαννίδη, καλύτερα από εδώ και πέρα στον πάγκο και ο Λέοβατς και ο Λεβέκ».

«Δεληγιαννίδης και Λημνιός απέδειξαν σήμερα ότι πρέπει να είναι βασικοί με τα Γιάννενα Λουτσέσκου».

«Τον Λημνιό, τον Δεληγιάννιδη και τα μάτια σας... επιτέλους άρχισε να ρολάρει η ομάδα σιγά σιγά και να δείχνει αποφασιστικότητα».

«Βάλε ρε το παιδί να παίξει και κάνε μία λύση συμβολαίου στον Κροάτη. Έχει καμία σχέση το παιδί με τον αδιάφορο Λέοβατς; Πολύ καλός και ο Λημνιός, χρειάζεται όμως ο ΠΑΟΚ να τον προστατέψει».

«Λημνιός αντί Κάμπος και Δεληγιαννίδης αντί Λέοβατς! Απλά πράγματα:

«ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΕ ΠΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΙΔΗ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΒΑΤΣ»


*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.