Ads Top

"Αδικεί Καρίμ ο Χάσι, δεν υπάρχει Φορτούνης - Αργός Ένγκελς, δεν τραβάει ο Εμενίκε - Γλείφει ο Τσίπρας"!


"Τρελαμένος" ο Νίκος Αλέφαντος στο sportdog.gr μετά την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Ξάνθη - "Χασογκόληδες οι μπροστινοί του Ολυμπιακού, θα χάσει κι άλλους βαθμούς αν..."!


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το ματς στην Ξάνθη, έκανε κλασικές ευκαιρίες. Μπορούσε να έχει τελειώσει με 0-3 από το ημίχρονο. Έχαναν μόνοι τους τα γκολ, μόνοι με το τέρμα.

Έχω πει ότι αυτή η μπροστινή γραμμή φοβάμαι ότι θα στοιχίσει στον Ολυμπιακό διότι είναι χασογκόληδες, τα εξτρέμ ειδικά είναι μακριά από το γκολ, ο Μαρίν, ο Καρσελά, ο Σεμπά. Ο νέος σέντερ φορ ο Τζούρτζεβιτς ήταν τρακαρισμένος και έκανε λάθη.

Μετά το 30λεπτο η Ξάνθη ισορρόπησε το ματς, έχει μια δυνατή τριάδα στο κέντρο που όλοι κόβουν, χωρίς δεκάρι, ανέβηκε η Ξάνθη, έκανε ευκαιρίες, ισοφάρισε, θα μπορούσε ακόμα και να πάρει το ματς.

Έγινε ένα ματς που έδειξε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει τον τρόπο παιχνιδιού του γιατί έχει αμυντικές αδυναμίες. Έπαιζε ανοικτά ο Ολυμπιακός και έδινε δικαιώματα στην Ξάνθη. Όταν έχεις στόπερ Ένγκελς- Ρομαό και αυτά τα μπακ σαν τον Κούτρη που έχει πολλά να μάθει ακόμα στην αμυντική διάταξη, είναι και κοντός, δεν μπορείς να παίζεις τόσο ανοικτά. Ο Ένγκελς ξέρει μπάλα αλλά είναι αργός. Δεν επιτρέπεται λοιπόν ως ομάδα να υπάρχουν τέτοιες αποστάσεις με τους χαφ. Ανοίχτηκε ο Ολυμπιακός, αν δεν φτιάξει την αμυντική του λειτουργία θα χάσει κι άλλους βαθμούς.

Η Σπόρντινγκ που την έχω δει, σκοράρει εύκολα. Έχει αδυναμίες και αυτή στην άμυνα, αλλά μπροστά μπορεί να σου το κολλήσει το γκολ στο Καραϊσκάκη και να τρέχεις. Θέλει προσοχή η άμυνα του Ολυμπιακού και βοήθειες από τα χαφ.

Οι αλλαγές δεν μου άρεσαν, ο Χάσι ήταν ντεφορμέ. Ο Εμενίκε δεν τραβάει. Τον Ανσαριφάντ τον αδικεί. Δεν υπάρχει Εμενίκε μέχρι τώρα, δεν παίρνει προσωπικές ενέργειες, δείχνει και άτεχνος. Ο Τζούρτζεβιτς για εμένα μπορεί να βγει στην πορεία, τον είδα κινητικό, ήταν μέσα στις φάσεις. Μην βιάζεστε για τον Τζούρτζεβιτς να κρίνεται από το πρώτο του ματς, έχει φόντα.

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Πολύ καλός. Ψηλός και έξυπνος.

Η διαιτησία ήταν κακή για τον Ολυμπιακό, ο Λισγάρας έκανε καθαρό χέρι κόβοντας γκολ του Ολυμπιακού μπροστά στο τέρμα, ήταν πέναλτι και αποβολή. Τώρα θα μιλήσει ο Θωμαϊδης και οι άλλοι; Τι θα γινόταν αν τέτοια φάση ήταν υπέρ του Ολυμπιακού;

Ο Τσίπρας δεν ξέρει τι λέει, άσχετος είναι από ποδόσφαιρο. Πάει στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και γλείφει το λαό του ΠΑΟΚ για να μην τον κυνηγήσουν για το μνημόνιο. Πώς θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ κύριε Τσίπρα; Με τα λόγια; Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει δύο ενδεκάδες, είναι καλύτερη από του ΠΑΟΚ. Η κυβέρνηση του Τσίπρα είναι αντιολυμπιακή, όλοι οι υπουργοί.

Ο Φορτούνης πολύ πεσμένος. Δεν υπάρχεις αν είσαι τόσο μακριά από το γκολ και την αντίπαλη εστία. Καμία σχέση με εκείνη τη χρονιά που έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο. Και να κοιτάξει τη φυσική του κατάσταση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.