Ads Top

"Δεν λυπούμαστε για τον Ηρακλή - Αυτοί οι δύο τον διέλυσαν" – Ατάκες-φωτιά για Παναθανασάκη-Ιβάν!


Tρομερό σχόλιο του Κωστή Ραπτόπουλου στο sportdog.gr για τη διάλυση του Γηραιού. Ποιοι οδήγησαν την ομάδα στην καταστροφή και γιατί «τα ψέλνει» στους οπαδούς της;

Δεν λυπούμαστε καμία ανώνυμη εταιρία, καμία ομάδα, η οποία έχει φάει λεφτά από εργάτες, παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, ξενοδόχους και εστιάτορες.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι ο Ηρακλής, ο οποίος μετά τη φυγή του Πέτρου Θεοδωρίδη έγινε ανοικοκύρευτος. Αρχή της καταστροφής ήταν ο Μυτιληναίος με τον... άεργο συμμαθητή του τον Σπανουδάκη. Αυτοί οι δύο κατέστρεψαν τον Ηρακλή.

Αφού τον κατέστρεψαν, ήρθε ένας άγιος άνθρωπος από την Κατερίνη να τους δώσει το ΑΦΜ από την Δ' στη Γ' και μετά από τη Γ' στη Β' και αντί να του κάνουν άγαλμα που επανεκκίνησε την ομάδα, τον δείρανε.

Με αποτέλεσμα από την στεναχώρια του να πεθάνει και αυτός από καρκίνο. Η κατάρα Θεοδωρίδη και Παπαδόπουλου είναι πολύ μεγάλη.

Όταν ήρθε ο Παπαθανασάκης, εμείς ρωτούσαμε το ποιόν του, την καταγωγή του και την οικονομική του επιφάνεια, ενώ τρώγαμε... σουτζουκάκια μαζί του. Και αυτοί που λένε τώρα το γιατί δεν τον έλεγξε η πολιτεία, μας έλεγαν, "ήρθε το καναδέζικο δολάριο". Και ρωτούσαμε τι δουλειά κάνει και έλεγαν, "ούτε η μάνα του δεν ξέρει τι δουλειά κάνει".

Όταν ο Σαββίδης προσπάθησε πραγματικά να βοηθήσει τον Ηρακλή, βγήκαν μπροστά και είπαν, "θέλουμε μόνοι μας, να είμαστε αυτόνομοι". Ας καθαρίσουν τώρα μόνοι τους.

Τέλος, για τον Σαββίδη είναι πολύ υποκριτικό από τη μία ως εταιρεία να ψηφίζεις για διάλυση της ομάδας και από την άλλη στην κηδεία να λες "θα βοηθήσω". Είναι σαν να πηγαίνω εγώ να δώσω αίμα για κάποιον που δεν χρειάζεται μετάγγιση, επειδή είναι σε νεκρόκασα.

Ας αφήσει, λοιπόν, το παραμύθι ο Σαββίδης και ας τους αφήσει στην αυτονομία τους. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ έχει αράξει στο "είμαι πρώτος στην πόλη" και κάθε χρόνο παίρνει τον τίτλο "πρώτος στην πόλη", ενώ όταν τον ρωτάνε για τον Ολυμπιακό αλλάζει κουβέντα. Γιατί ο ΠΑΟΚ βρωμάει χωριατίλα...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.