Ads Top

Έτσι θα ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης – Τι κάνει με τον Τσίπρα και ο... Πατέρας!


Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του αφεντικού των Ερυθρολεύκων μετά τη διαιτησία Καλογερόπουλου στα Πηγάδια; – Τι σχέση μπορεί να έχει ο πρώην "πράσινος" πρόεδρος;


Μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου επιχειρεί ανοιχτά, πλέον, ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το αφεντικό των Πειραιωτών δεν μάσησε τα λόγια του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Πηγάδια, απέναντι στην Ξάνθη και ξεσπάθωσε προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, με συνεχείς αναφορές το όνομά του, αν και θεωρητικά ο Αλέξης Τσίπρας μικρή σχέση θα μπορούσε να έχει με τα σφυρίγματα του διαιτητή, Καλογερόπουλου, το Σάββατο το βράδυ.

Ωστόσο, είναι ο επικεφαλής του ίδιου κυβερνητικού σχήματος, που επί 2,5 χρόνια δεν έχει δώσει -κατά γενική ομολογία- ούτε... σπόρι εύνοιας στον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που μοιράζει αφειδώς τις υπογραφές (και τις παροχές) για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και αναφέρεται χωρίς περιστροφές στη σπουδαιότητα του να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα (δια στόματος πρωθυπουργού θεωρείται έργο εφάμιλλο με την ολοκλήρωση της κατασκευής του μετρό στη Θεσσαλονίκη)...

Πάντως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όχι τυχαία, παραλλήλισε το σαββατιάτικο ξέσπασμά του με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου του 2010, την ημερομηνία που γύρισε οριστικά σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο… Τότε, έπειτα από ένα σκανδαλώδες πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Άρη, το αφεντικό των Πειραιωτών είχε στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με την εξής δήλωση:

«Δυστυχώς, διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας. Για να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεβρωμίσουμε το χώρο. Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους, που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Τα ψέματα τελειώνουν. Όποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο Δαλούκας και οι Δαλούκες, γενικότερα, θα πρέπει να κρεμάσουν σφυρίχτρα τους. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος αν θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά».

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, έπειτα από εκείνη τη δήλωση Μαρινάκη δεν σφύριξε ποτέ ξανά ο Βολιώτης διαιτητής, Δαλούκας, ενώ ο Παναθηναϊκός του Νικόλα Πατέρα έχασε τα σκήπτρα της σύντομης "βασιλείας" του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι σαφές πως κάτι ανάλογο επιχειρεί και τώρα ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών για να ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και ότι η μάχη με την κυβέρνηση αναμένεται να γιγαντωθεί σε όλα τα επίπεδα το αμέσως προσεχές διάστημα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.