Ads Top


Ξέσπασμα γνωστού ΑΕΚτζή! «Μας έχουν πάρει πρωταθλήματα με το έτσι θέλω»!

Διαβάστε το ξέσπασμα ενός επιφανούς μέλους της κιτρινόμαυρης οικογένειας την επομένη του θριάμβου επί του Ολυμπιακού!


Ο υπεύθυνος του τμήματος αποκατάστασης της ΑΕΚ, Νίκος Πανταζής, που τιμήθηκε πριν από τον αγώνα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη χθεσινή ανατροπή που συνέκρινε με αυτή απέναντι στην ΚΠΡ πριν 40 χρόνια. Παράλληλα αποθέωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας πως χάρη σε αυτόν η ΑΕΚ επέστρεψε δυνατή.

Αναλυτικά:

-το αν πίστευε τη χθεσινή ανατροπή στο 0-2: «Ο Ολυμπιακός είχε σίγουρα τον πρώτο λόγο μετά το 2-0, αλλά κι εγώ από τον πάγκο και οι παίκτες και ο προπονητής μας το πίστεψε. Το σκορ ήταν πλασματικό και ο Ολυμπιακός δεν είχε την εικόνα για να προηγείται με 2-0. Είχαμε χάσει τόσες ευκαιρίες. Πιστεύαμε πως αν έμπαινε ένα γκολ, θα μπορούσαν να αλλάξουν όλα. Κι έτσι έγινε». 

-το πώς ήρθε η ανατροπή: «Η ΑΕΚ πλέον αρχίζει και ωριμάζει. Ξεκινάμε από τον πρόεδρο και πάμε στον προπονητή, τους παίκτες, όλο το τιμ που έχουν δημιουργήσει μία τέτοια οικογένεια που έχει βάλει υψηλότερους στόχους». 

-το αν έχει ξαναδεί τέτοια ανατροπή στα χρόνια που είναι στην ΑΕΚ: «Τέτοιου είδους ανατροπή ήταν μόνο το 3-0 με την ΚΠΡ για το Κύπελλο UEFA, το 1977, όταν είχαμε προκριθεί στα ημιτελικά». 

-το πώς κατάφερε η ΑΕΚ από τη Γ’ Εθνική να φτάσει τόσο γρήγορα σε υψηλό επίπεδο: «Η ΑΕΚ είχε την τύχη να αναλάβει όλη αυτή την προσπάθεια προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Έχτισε μία καινούρια ΑΕΚ. Βλέπουμε σε άλλες ομάδες ότι μετά από ένα τόσο ισχυρό σοκ δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη. Εμείς δεν έχουμε χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Επιστρέψαμε και επιστρέψαμε μπορώ να πω πιο δυνατοί». 

-το αν η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα έχουν μπει βάσεις που σου δίνουν κάποιο όραμα. Ο χρόνος δημιουργεί προϋποθέσεις να χτίζεται σταδιακά μια ομάδα που θα είναι σοβαρή. Δεν μπορείς να γυρίσεις έναν διακόπτη και από τη μια στιγμή στη Γ’ Εθνική να γίνεις πρωταθλητής. Θέλει χρόνο και το παζλ κάθε χρόνο συμπληρώνεται». 

-τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο παρελθόν: «Τόσα χρόνια είχαμε βιώσει πολλά και διάφορα. Μας έχουν πάρει πρωταθλήματα με το έτσι θέλω, έχουν γίνει αδικίες σε βάρος μας… Αν παιχτεί το παιχνίδι επί ίσοις όροις, μπορούν όλοι να διεκδικούν τα ίσα δικαιώματά τους». 

-τη συμβολή του Χιμένεθ στην αναγέννηση της ΑΕΚ: «Σίγουρα ο Χιμένεθ το παλεύει κάθε ματς, περνά τα μηνύματά του στους παίκτες και βλέπουμε την ομάδα να παλεύει σε κάθε ματς μέχρι το τελευταίο ματς για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω πως έτσι θα συνεχίσουμε». 

-για την προσφορά του ιδίου στην ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι υπηρετήσαμε την ιδέα της ΑΕΚ τόσα χρόνια και δώσαμε αυτά που μπορούσαμε. Τίποτα παραπάνω». 

-τους παίκτες στους οποίους έχει ο ίδιος αδυναμία: «Η αδυναμία μου είναι ο Πέτρος Μάνταλος, επίσης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ υπάρχουν και άλλα παιδιά αξιόλογα, που είναι και καλοί χαρακτήρες». 

-τη σημασία των πολλών Ελλήνων στο ρόστερ της ΑΕΚ: «Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο αυτό και πιστεύω πως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Τα δικά μας παιδιά αγκαλιάζουν και βοηθούν τους ξένους. Οι ξένοι όπως και να το κάνουμε είναι ξένοι».

*sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.