Ads Top

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Χάσι! Τα δύο σενάρια για την 11άδα, ποιο μεγάλο όνομα μένει εκτός;


Μπορεί ο Μπεσνίκ Χάσι να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την 11άδα απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως υπάρχουν μερικές ενδείξεις που μαρτυρούν... εκπλήξεις.


Ο Κοσοβάρος τενχικός, λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στέφανο Καπίνο, έχοντας τους Ένγκελς και Ρομαό στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ομάρ δεν χάνει την θέση του στα δεξιά, όμως ο 46χρονος κόουτς σκέφτεται να βάλει βασικό στην θέση του Κούτρη στα αριστερά, τον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Όσον αφορά στην μεσαία γραμμή υπάρχουν δύο σενάρια: Το ένα να ξεκινήσουν κανονικά οι Οφόε και Ζιλέ, έχοντας μπροστά τους σε τριάδα τους Μάριν, Σεμπά και Καρσελά, με τον Τζούρτζεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Όπως γίνεται κατανοητό σε αυτό το σενάριο μένει έξω ο Κώστας Φορτούνης, κάτι που ισχύει και για το δεύτερο σενάριο. Σε αυτό η τετράδα της άμυνας αναμένεται να είναι η προαναφερθείσα, όμως αλλάζουν τα πρόσωπα από την μέση και μπροστά.

Ο Οφόε ενδέχεται να πάρει θέση πίσω από τον προωθημένο Τζούρτζεβιτς, έχοντας δίπλα του τους Μάριν και Καρσελά και ένας εκ των Ζντίελαρ - Ανδρούτσου θα πάει στο πλάι του Ζιλέ στα χαφ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.