Ads Top

Πώς το σκέφτονται στον ΠΑΟΚ; Το παράδοξο με μεταγραφή Έλληνα άσου που… δεν βγάζει κανένα νόημα!


Οι άνθρωποι του Δικεφάλου προκαλούν ουκ ολίγες απορίες αναφορικά με κίνηση που φέρονται να ετοιμάζουν, η οποία… δημιουργεί προβλήματα αντί να τα λύνει!

O ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη σεζόν που μόλις άρχισε χωρίς βασικό τερματοφύλακα, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου στα τέλη του περασμένου Μαΐου ανάγκασε την ομάδα να ψάξει για γκολκίπερ, μιας και διαθέσιμοι ήταν μόνο ο Μελίσσας και ο νεαρός Σιαμπάνης, με δεδομένο ότι ο Μπρκιτς δεν υπολογίζεται.

To όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έπαιξε στα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, με τον ΠΑΟΚ να θέλει τον Έλληνα τερματοφύλακα δανεικό για έξι μήνες δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Βελλίδη, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο Βελλίδης ωστόσο, κατέληξε τελικά στον ΠΑΣ ως ελεύθερος για να διαδεχθεί τον Πασχαλάκη, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή για οφειλόμενα ύψους 2.600 ευρώ και πήρε την ελευθέρας του από την ομάδα των Ιωαννίνων. Μάλιστα, ο 28χρονος επανήλθε δυναμικά στη μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει.

Παρ’ όλα αυτά, η απόκτηση του 28χρονου πορτιέρε αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι εκτός κάθε ποδοσφαιρικής λογικής. Και αυτό γιατί στο ενδιάμεσο ο ΠΑΟΚ βρήκε βασικό τερματοφύλακα, τον Ροντρίγκο Ρέι, κάνοντάς τον, μάλιστα, τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν την επάνοδο του Γλύκου, ο οποίος είναι αρχηγός και σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο, διατείνονται ότι διαθέτουν το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα στον «άσσο» (Σιαμπάνης) ενώ δεν έχει βγει ακόμα άκρη με την αποδέσμευση του Μπρκιτς.

Αν βγάλουμε εκτός κουβέντας τον Μαυροβούνιο, που δεν υπολογίζεται, και προσθέσουμε τον Μελίσσα, τότε σε περίπτωση απόκτησης του Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ θα έχει συνολικά πέντε τερματοφύλακες, εκ των οποίων οι τρεις (Ρέι, Γλύκος, Πασχαλάκης) θεωρούνται πρώτης γραμμής. Συνεπώς, το πώς θα χωρέσουν όλοι μαζί στο ρόστερ, είναι… σπαζοκεφαλιά!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.