Ads Top

Φούντωσαν οι φήμες για το μεγάλο "μπαμ" Μαρινάκη - Δίνει 7 εκατ. ευρώ για να... γκρεμίσει το Καραϊσκάκη


Πώς ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" προσπαθεί με προσωπικές ενέργειες να πετύχει μια τρομερή μεταγραφή για την επίθεση που θα στείλει τους φιλάθλους στο... αεροδρόμιο!


Με ένα όνειρο που πλέον δεν μοιάζει και τόσο... τρελό, κοιμούνται και ξυπνούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αυτό της επιστροφής του Κεβιν Μιραλάς στην ομάδα τους...

Τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» δίνουν οι Ερυθρόλευκοι και προσωπικά το αφεντικό του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ώστε να επιτευχθεί το... θαύμα και να επιστρέψει ο Βέλγος διεθνής επιθετικός σε έναν τόπο όπου αγαπήθηκε όσο λόγοι κι ενώ στην Αγγλία δεν κρύβουν, πλέον, ότι η Εβερτον βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Μιραλάς στο ρόστερ.

Η μάχη είναι δύσκολη, τα «ζαχαρωτά» απαντούν διαρκώς αρνητικά στις προτάσεις του Ολυμπιακού, όμως οι Πειραιώτες έχουν έναν πολύ μεγάλο σύμμαχο, γι' αυτό και επιμένουν (και θα επιμένουν μέχρι το βράδυ της 31ης Αυγούστου).

Δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια και όπως ακούγεται, έχει στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Εβερτον και τον διάσημο ατζέντη του, Κριστόφ Ενροτό.

«Πάω στον Ολυμπιακό ή μένω στην Εβερτον. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει», λέγεται πως είναι η θέση του 29χρονου επιθετικού και πάνω σε αυτή δουλεύει κι επιμένει ο Ολυμπιακός και προσωπικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την επίτευξη μιας συμφωνίας, που θα... γκρεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα στείλει -σίγουρα- χιλιάδες κόσμου στο «Ελ. Βενιζέλος» για την υποδοχή του Βέλγου.

Κάπου εδώ αξίζει να θυμηθεί κάποιος μερικά από τα τελευταία λόγια του Μπράουν Ιντέγε ως παίκτη του Ολυμπιακού, όταν αποχαιρετούσε την ομάδα για να πάει στην Κίνα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Μαρινάκη, που έκανε τόσα πολλά για να με φέρει εδώ. Θυμάμαι με θέρμη να περνάω μαζί του τις δύο τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, κατά τη διάρκεια των οποίων εργάστηκε ακούραστα για να με φέρει στον Ολυμπιακό», είχε πει ο Νιγηριανός και οι συνειρμοί είναι ξεκάθαροι για το τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες ώρες, με στόχο να ντυθεί ο Μιραλάς ξανά στα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από κύκλους ατζέντηδων και συλλογή πληροφοριών από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός πιέζει για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη, ο οποίος αμείβεται με σχεδόν 3 εκατ. ευρώ ετησίως στο Νησί. Η πρόθεση των Πειραιωτών είναι να επενδύσουν στη συγκεκριμένη υπόθεση και μόνο για τη φετινή σεζόν το ποσό των 6-7 εκατ. ευρώ, ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη, αλλά και ένα μέρος εκείνων της Εβερτον.

Την ίδια ώρα, ο στόχος είναι να μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτική η καταβολή του ύψους της ρήτρας από μεριάς τους. Δηλαδή, να αποκτήσουν υποχρεωτικά τον Μιραλάς του χρόνου με κανονική μεταγραφή...

Συμφωνία είναι προφανές πως δεν υπάρχει ακόμα, με τον Εντροτό πάντως, να μην αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο σε όποιον τον (βρίσκει και τον) ρωτάει σχετικά.

Την ίδια ώρα, πάντως, είναι εμφανές πως η Εβερτον προσπαθεί να βάλει κι άλλες ομάδες στο... κόλπο, ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός. Στην Αγγλία έχει γραφτεί ότι απορρίφθηκε πρόταση της Μπράιτον για τον παίκτη, όπως και ότι ετοιμάζεται να κάνει "μπάσιμο" η Σουόνσι.

Επίσης, ότι υπάρχουν προσφορές προς την Εβερτον, πέραν του Ολυμπιακού, τόσο από τη Φενέρμπαχτσε όσο και από τη... Σταντάρ Λιέγης.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεδομένα, θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς ως επικρατέστερο σενάριο για το μέλλον του παίκτη, αυτό της παραμονής του στην Εβερτον, μια και είναι δύσκολο να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Όμως, ίσως να άλλαζε γνώμη διαβάζοντας τις σαφείς αναφορές στο Νησί πως η Εβερτον αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Βέλγου άσου, έχοντας καταλήξει μάλιστα, στην περίπτωση του Μουνίρ της Μπαρτσελόνα σκοπεύοντας να επενδύσει πάνω του 33 εκατ. ευρώ...

Οπως φαίνεται, στην Εβερτον κάνουν ήδη πλάνα χωρίς την παρουσία του Μιραλάς σε αυτά κι έτσι, έστω και στο... παραένα, ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει πολλαπλά ωφελημένος.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.