Ads Top

«Όλη η σεζόν του ΠΑΟΚ στο ματς με Ολυμπιακό – Μπορεί να πάρει πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκη»


Γιατί κρίνεται η χρονιά του Δικεφάλου μόλις στην όγδοη αγωνιστική;



Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μίλησε για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

Ο βετεράνος άσος στάθηκε επίσης στου αντιπάλους του Δικεφάλου και στο που θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, ενώ φάνηκε ικανοποιημένος με το τωρινό υλικό της ομάδας

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη δουλειά του Στανόγεβιτς ως τώρα:

«Είπε ότι θα ακολουθούσε το πλάνο του Ίβιτς, ωστόσο μπορεί να έκανα κάποια πειράματα, αλλά σε περίοδο προετοιμασίας αυτά είναι συνηθισμένα. Δεν θέλω να βγάλω γρήγορα συμπεράσματα, θα φανούν τα αποτελέσματα μέσα από τη δουλειά του στο γήπεδο».

Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλούσιο υλικό, είτε Ελλήνων είτε ξένων ποδοσφαιριστών. Ο Ίβιτς άφησε μια καλή και έτοιμη ομάδα και ο καινούργιος ποδοσφαιριστής πρέπει να την προσέξει και να ακολουθήσει την περσινή χρονιά. Πρέπει όμως, να γνωρίσει την ομάδα και να την εξελίξει. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό υλικό, όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και για Ευρώπη. Έχουμε πληθώρα παικτών και δεν ξέρω πως θα τους αξιοποιήσει, ο προπονητής».



Για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ και κατά πόσο ενισχύθηκαν:

«Βλέποντας την κλήρωση του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι την 8η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα τα παίξει όλα για όλα. Μέχρι και τότε έχει βατό πρόγραμμα και μπορεί να το ξεπεράσει με μηδέν απώλεια. Μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα μέσα στο «Καραϊσκάκης. Το  μόνο μειονέκτημα είναι που δεν θα έχει κόσμο αλλά δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί τόσο πολύ. Στο 8ο ματς με τον Ολυμπιακό θα παίζει όλη τη χρονιά».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει «στραβοπατήματα» με μικρότερες ομάδας:

«Πρέπει να προσέξει κάθε ματς ξεχωριστά και να προετοιμαστεί κατάλληλα. Αν ο προπονητής καταφέρει να ετοιμάσει την ομάδα για το πρωτάθλημα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, πόσο μάλλον και με αυτή την επίθεση που έχει».



Για το εάν είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά:

Είμαι αισιόδοξος. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν έναν τερματοφύλακα, έκανε και κάποιες άλλες μεταγραφές όπως Μακ και Λεβέκ που θα βοηθήσουν. Κανείς δεν μιλάει όμως για το ελληνόπουλο που πήραμε από την Αθήνα και μάλιστα ακριβά, τον Λημνιό. Φαίνεται μάλιστα πως ούτε ο προπονητής τον υπολογίζει. Γενικά είναι λυπηρό πως δεν θα δούμε Έλληνες στην ομάδα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.