Ads Top

Θα είναι θαύμα αν το σώσει - Τι γίνεται με Στανόγεβιτς κι έχει «ξεσηκωθεί» η Θεσσαλονίκη


Άρχισαν από νωρίς τα όργανα στον ΠΑΟΚ, με ρεπόρτερ της ομάδας, κόσμο και τον Σέρβο κόουτς. Η αλήθεια για τον στόπερ και ποιος τον θέλει στην Τούμπα.

Πολλά... σύννεφα υπάρχουν γύρω από το μέλλον του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες.

Ύστερα από τις δηλώσεις του περί πρωταθλήματος, αλλά και από την εικόνα που βγάζει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα που φαίνεται δύσκολο να αντιστραφεί.

Όπως σας μετέφερε το sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η θέση του Σέρβου τεχνικού στον "ασπρόμαυρο" πάγκο κινδυνεύει αισθητά, αφού υπάρχει έντονος προβληματισμός τόσο από το εσωτερικό της ομάδας, όσο και από πολλούς ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά, που τον έχουν βάλει στην "μπούκα".

Ο 43χρονος βρίσκεται υπό κρίση και μάλιστα το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Γάτας" πάει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου... παραμονεύει σε περίπτωση που αποχωρήσει πρόωρα από την Θεσσαλονίκη ο Στανόγεβιτς.


Το θέμα είναι πως η κατάσταση για τον Σέρβο δεν είναι και η καλύτερη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις για την τύχη του στην ομάδα.

Ζαμπράνο και Μπελούσι

Εκτός από το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ ασχολούνται ενεργά και με αυτό του στόπερ με τα ονόματα των Κάρλος Ζαμπράνο και Τζιουζέπε Μπελούσι να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Για τον πρώτο γίνεται μεγάλη προσπάθεια απευθείας από τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή όσο του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος επέστρεψε με ενέργειες του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλονικέων.

Όσο για τον Μπελούσι... Ο Ιταλός στόπερ έχει προταθεί στον Δικέφαλο από τον πρώην άσο της ομάδας, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια Σαββίδη έχοντας συμβουλευτικό λόγο.

Πάντως, ο 28χρονος Μπελούσι δεν έχει την έγκριση του scouting των "ασπρόμαυρων", κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο ηγέτης της ΠΑΕ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.