Ads Top

Απίθανο: Επιστροφή… Αποστολάκη στο λιμάνι - Προβληματισμένος ο Χάσι με τις μεταγραφές - Με ποιους τα «έχει»


Λίγο πριν τις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού, ο Μπεσνίκ Χάσι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Τι συμβαίνει στο λιμάνι και τι γίνεται με τον… Στράτο Αποστολάκη;

Αγωνία για τέσσερις και ένα μεγάλο κέρδος φέρνει στον Ολυμπιακό η επόμενη μέρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ερυθρόλευκοι θα παραδώσουν απόψε τη λίστα με τα ονόματα που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μπεσνίκ Χάσι να παραδέχεται ότι έχει τέσσερα μεγάλα προβλήματα για τα οποία πρέπει να πάρει αποφάσεις.

Τα δύο αφορούν στο κέντρο της άμυνας και τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάζουν ο Μποτία με τον Ρέτσο. Οι δύο παίκτες θα μπορούσαν να παίξουν ακόμα και βασικοί κόντρα στην Παρτιζάν, μια και συνεργάστηκαν πέρυσι, οπότε έχουν καλή μεταξύ τους «χημεία», ενώ ο ένας μπορεί να καλύψει τα αγωνιστικά και αθλητικά κενά του άλλου.

Οι δύο παίκτες αλληλοσυμπληρώνονται και καθώς ο Γιάγκος Βούκοβιτς έδειξε ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, ο Μποτία με τον Ρέτσο θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μαζί στο ματς του Βελιγραδίου. Όμως, βρίσκονται ακόμα στα... πιτς, ενώ έστω κι αν προλάβουν να επιστρέψουν σύντομα, θα αποτελεί τεράστιο ντεσαβαντάζ το ότι έχουν χάσει ένα σημαντικό αριθμό προπονήσεων.

Μεγάλη αγωνία υπάρχει όμως και για την κατάσταση της υγείας του Μοχάμεντ Μπεν! Σε μια περίοδο κατά την οποία ο Ανσαριφάρντ δεν πείθει και ο Εμενίκε βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, ο φορμαρισμένος πριν τον τραυματισμό του, Μπεν, θα ήταν φαβορί ακόμα και για την 11άδα στο ματς του Βελιγραδίου! Τώρα όμως, μπορεί να μείνει ακόμα και εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα δύο ματς με την Παρτιζάν, αν οι γιατροί κρίνουν ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Σημαντικό πρόβλημα αποτελεί και ο τραυματισμός του Ταχτσίδη, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλές λύσεις στη θέση του. Ο Ελληνας διεθνής διαθέτει εμπειρίες από ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το ιταλικό και αν τελικά χρειαστεί να μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας ο Ρομαό, τότε θα είναι πλήγμα για τον Χάσι να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ταχτσίδη στον άξονα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο 45χρονος προπονητής έχει έναν λόγο για να «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση. Δεν είναι άλλος από την παρουσία του Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας και μοιάζει σαν έτοιμος από καιρό για να πάρει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του.

Μάλιστα, κάποιες... παλιές καραβάνες στο Λιμάνι έλεγαν ότι ο 21χρονος μπακ-χαφ είναι«φτυστός» ο Στράτος Αποστολάκης στα νιάτα του, όταν ήρθε σαν... τυφώνας στον Ολυμπιακό και από την πρώτη στιγμή καθιερώθηκε στη βασική 11άδα των Ερυθρολεύκων!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.