Ads Top

Τρελό σενάριο για Φορτούνη - Απίστευτη "καραμπόλα" με ομάδα του εξωτερικού;


Οι δύο μεταγραφές που... επηρεάζουν το μέλλον του Έλληνα άσου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα 25 εκατομμύρια ευρώ και η παλιά «καψούρα».


Ο μεταγραφικός «πυρετός» έχει ξεκινήσει σε όλη την Ευρώπη και παρότι ακόμα δεν έχουμε πολλές μετακινήσεις παικτών, σίγουρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα υπάρξουν κινήσεις που θα μας εντυπωσιάσουν.

Υπάρχουν άλλωστε σύλλογοι που έχουν… χρήμα και είναι διατεθειμένοι να το ρίξουν στην αγορά, όπως η Ρόμα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και άλλοι που συνηθίζουν να πουλάνε και μάλιστα ακριβά, όπως είναι η Μπενφίκα. Πώς συνδέονται όμως αυτές οι ομάδες με τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Φορτούνη;

Μέσω Μπεσίκτας και συγκεκριμένα μέσω του ενδιαφέροντος που έχει δείξει παλιότερα η τουρκική ομάδα για τον Έλληνα άσο, τον οποίο έχει στην ατζέντα της εδώ και πολύ καιρό, παρότι ακόμα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Ο παίκτης αρέσει στους γείτονες και τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον… επαναφέρουν στη μεταγραφική τους λίστα!

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να πουλήσουν στη Ρόμα τον «Playmaker» τους, αφού ήδη ο ιταλικός σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση έξι εκατομμύριών για τον Ογκουζάν Οζιακούπ και πολύ δύσκολα θα χαλάσει πλέον το συγκεκριμένο deal, αφού τα λεφτά είναι πολλά.

Την ίδια ώρα όμως, η Μπεσίκτας χάνει και τον Ταλίσκα, τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Μπενφίκα για δύο χρόνια, ωστόσο τώρα έχει… πωλητήριο και ετοιμάζεται για την Αγγλία. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, με τη ρήτρα του να φτάνει στα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Χάνοντας λοιπόν και του δύο συγκεκριμένους παίκτες, οι Τούρκοι είναι υποχρεωμένοι να βγουν στην αγορά και να ψάξουν για ένα ποιοτικό 10αρι, με τα χαρακτηριστικά του Κώστα Φορτούνη. Τον παίκτη τον γνωρίζουν καλά, τον έχουν αντιμετωπίσει πρόσφατα, ενώ έχουν και το «πορτοφόλι» για να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Δεν αποκλείεται λοιπόν τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν και πάλι οι… πιέσεις προς την πλευρά του Έλληνα διεθνή, ο οποίος μέχρι πρόσφατα δεν τρελαινόταν για την Τουρκία. Την ίδια στιγμή πάντως, φουντώνουν οι φήμες ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει και για μεταγραφή 10αριου!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.