Ads Top

Μεγάλη ατάκα από τον Μπο - "Ζαλίστηκε" από τις ήττες και... (ΒΙΝΤΕΟ)


Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα ο καταποντισμός του Μπο για μία ακόμη φορά. Οι Μαχητές έπαθαν πανωλεθρία χθες το βράδυ καθώς εκεί που περνούσαν τους Διάσημους με 8-4, έχασαν έξι σερί κούρσες και έτσι οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας με σκόρ 10-8!




Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Μάριος Ιωαννίδης Πρίαμος πως άφησαν τους αντιπάλους να κάνουν κάτι τέτοιο και όλοι οι Μαχητές ήταν με τα κεφάλια κάτω μετά το τέλος του αγώνα.


Τζάμπα οι δύο νίκες που έφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην ομάδα του που έκανε τον πανηγυρισμό του αλατιού με τον τρελό Κύπριο.


Έτσι με έναν τρόπο οι Διάσημοι πήραν το αίμα τους πίσω μετά το επεισοδιακό αγώνισμα που έχασαν εξαιτίας του πέναλτι που ζήτησαν οι «Μαχητές» να δοθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην τελευταία κούρσα του αγωνίσματος.

Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο αγώνισμα οι «Μαχητές» ζήτησαν πέναλτι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δεν πάτησε ένα συγκεκριμένο σκαλοπάτι, όπως κανονικά θα έπρεπε.

Έτσι στην επανάληψη του τελευταίου γύρου οι «Μαχητές» κατάφεραν να λήξουν το παιχνίδι με σκορ 10-9 κι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι λογομαχίες μεταξύ των παικτών.

Βέβαια, η ένταση και τα νεύρα υπήρχαν και χθες το βράδυ και απ΄ ότι είδαμε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν το έχει ξεχάσει! Μάλιστα σημείωσε χθες το βράδυ ότι οι "σχέσεις χτίζονται και καθορίζονται από τις συμπεριφορές", δίνοντας το στίγμα ότι δεν πρόκειται να το προσπεράσει έτσι εύκολα αυτό που του έκαναν οι Μαχητές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επιχείρησε να κλείσει την συζήτηση και να περάσουν στο αγώνισμα, ωστόσο, ο Ντάνος τον διέκοψε και απευθύνθηκε ευθέως στον Μάριο για την ατάκα «καληνύχτα», με τον παίκτη των Μαχητών να του επισημαίνει πως «έχεις χάσει το σκορ, γιατί μαζί παίξαμε στην αρχή και στο τέλος. Δεν παίζαμε μαζί!».

«Θα το κλείσουμε εδώ, θα μπούμε στο σημερινό παιχνίδι…», είπε ο παρουσιαστής, τερματίζοντας τον διαξιφισμό των δύο ανδρών.


Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα ο καταποντισμός του Μπο για μία ακόμη φορά. Έκανε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και μετά αυτοσαρκαζόταν δικαίως. Μάλλον κράτησε… δυνάμεις για το παιχνίδι των… ερωτήσεων, το οποίο κέρδισε!

Το έπαθλο ήταν λαχταριστά σουβλάκια με κόκα-κόλα.


O Μπο έτσι είχε τη δυνατότητα να επιλέξει έναν ακόμη συμπαίκτη του για το απολαυστικό γεύμα, παίρνοντας μαζί του τον Ντάνο, με τον οποίο άλλωστε έφτασε μέχρι τον τελικό.


Ο Ρουβάς χόρεψε με την Σάρα στους δρόμους του Άγιου Δομίνικου

Το κλίμα ήταν τόσο άσχημο και εκρηκτικό μετά από τον προχθεσινό αγώνα, που ακόμη και η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στη Δομινικανή Δημοκρατία και την παραλία των δύο ομάδων, δεν κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα.

Ο τραγουδιστής χόρεψε με την Σάρα Εσκενάζυ και έκανε βόλτες με την ομάδα των Μαχητών στους δρόμους της πόλης.


newpost
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.