Ads Top

Εκτάκτως «Survivor» την Κυριακή του Πάσχα! Τι θα δούμε και γιατί;


Ποιος σας είπε ότι την Κυριακή του Πάσχα δεν θα έχει “Survivor”;


Μπορεί το κανάλι να είχε αποφασίσει μιας εβδομάδας αποχή από τις οθόνες μας λόγω Πάσχα ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν για το κανάλι του Φαλήρου.





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, την Κυριακή που μας έρχεται στις 20.50 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα εκτάκτως η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το “Survivor”. Η παρουσιάστρια αναχώρησε σήμερα για τον Άγιο Δομίνικο – μάλιστα ανέβασε στα social media και το εισιτήριό της με την πτήση της μέσω Παρισίου – από όπου και θα βγει μαγνητοσκοπημένη μια μέρα μετά την Ανάσταση.



Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης δεν έχουν φύγει ακόμα από το νησί της Καραϊβικής καθώς μαζί με τον αποχωρήσαντα αυτής της εβδομάδας θα είναι τα τρία πρόσωπα που θα δούμε στην πρεμιέρα να δίνουν τις πρώτες συνεντεύξεις τους μετά την αποχώρησή τους για το παιχνίδι.



Η Ελεονώρα θα επιστρέψει ξανά στους δέκτες μας την Τετάρτη (19/4) μετά το Πάσχα στις 16.00 με τον τίτλο «#Survivor» – όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς το «hashtag» σήμα κατατεθέν από την προηγούμενη εκπομπή της παραμένει. Μάλιστα, την τελευταία στιγμή απεφεύχθη η εκ νέου μετακόμιση της εκπομπής “ΣΚΑΪ 3” του Κωνσταντίνου Μπογδάνου καθώς θα ήταν άδικο για τρίτη φορά μέσα στην ίδια σεζόν να τον μετακομίσουν.

tv-24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.