Ads Top

Survivor: Πανικός στους φανατικούς τηλεθεατές του παιχνιδιού! Αλλάζει η ώρα μετάδοσης με απόφαση του ΕΣΡ!


Η είδηση είναι της τελευταίας στιγμής! Μετά από απίστευτες πιέσεις γονέων, δασκάλων και καθηγητών καθώς επίσης και τη μήνυση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, έρχεται απόφαση βόμβα που αλλάζει τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα για το reality επιβίωσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίστηκαν από το τηλεοπτικό μας ρεπορτάζ του Youweekly.gr, το κανάλι Epsilon έχει εσωτερική πληροφόρηση από το ΕΣΡ το οποίο καλείται να αποφασίσει την ώρα μετάδοσης του παιχνιδιού! Διαβάστε παρακάτω…

Η πλειοψηφία του συμβουλίου τάσσεται υπέρ της μετάδοσης του παιχνιδιού μετά τις 12 το βράδυ! Αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί θα γίνει πραγματική εξέγερση…
Από τη μία θα καεί το πελεκούδι στα social media και από την άλλη στον Σκάι θα αρχίσουν πόλεμο εναντίον του ΕΣΡ και της κυβέρνησης! Όπως ειπώθηκε στα «Αποκαλυπτικά», η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μετά από καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου, που αναμένεται εντός των επομένων ημερών, το Survivor πρόκειται να μεταφερθεί υποχρεωτικά αργά το βράδυ, και να αλλάξει συναφώς η σήμανσή του, λόγω του περιεχομένου του, για την προστασία των ανηλίκων τηλεθεατών.

Η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία είχε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σκάι, έδωσε την απάντηση εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού, και την κ. Δώρα Γιαννακάκη, η οποία έχει ως εξής:«Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και η επίσημη παραγωγή του Survivor δεν έχει καμία ενημέρωση για όσα γράφονται και λέγονται για το ΕΣΡ και την αλλαγή ώρας του παιχνιδιού». (Δείτε εδώ την απάντηση του Σκάι) Δείτε το ρεπορτάζ και τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:




Αμέσως μετά, η συζήτηση συνεχίστηκε, με στιγμές έντασης, εκ μέρους του κ. Νικολόπουλου, που κατήγγειλε ότι μπορεί να διακινδυνευτούν ανθρώπινες ζωές, και τον Θέμη Μάλλη να αποκαλύπτει ότι έχει υπογραφεί συγκεκριμένη σύμβαση από τους συμμετέχοντες, ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις.


Παρ’ όλα αυτά, το ΕΣΡ έχει στα χέρια του καταγγελίες, με πρώτη μία που προέρχεται από την Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, και με βάση την οποία, το ΕΣΡ έχει ήδη αρχίσει έλεγχο, παρακολουθώντας τα πρώτα επεισόδια του Survivor σε DVD.

Ο Νίκος Νικολόπουλος προσέθεσε ότι το ΕΣΡ έχει τη δυνατότητα εκ του νόμου να διακόψει εντελώς την προβολή του reality. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:


Ότι και να ακούσετε ότι και να διαβάσετε η αλήθεια είναι αυτό που σας γράφει τώρα το Youweekly.gr και στηρίζεται σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κάναμε παίρνοντας τηλέφωνο στον Σκάι αλλά και σε πηγές μας μέσα από το ΕΣΡ!

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι πράγματι υπάρχει θέμα με τον Σκάι και το ΕΣΡ μόνο που το συμβούλιο δεν αποφάσισε την αλλαγή της ώρας όπως παίζει το κανάλι Epsilon, αλλά θα συνεδριάσει την Δευτέρα για να αποφασίσει αν θα αλλάξει την ώρα μετά από τη μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου.


Το Youweekly.gr εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στο θέμα και σας αποκαλύπτει και το σκεπτικό της συνεδρίασης του ΕΣΡ! Το σκεπτικό λοιπόν του συμβουλίου είναι και αφορά το περιεχόμενο της εκπομπής που σύμφωνα με κάποια μέλη είναι ακατάλληλο για την ώρα μετάδοσης ιδιαιτέρως για ανήλικους και μικρά παιδιά.

πηγή: Youweekly.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.