Μεγάλη αλλαγή! Αυτό θα είναι το έπαθλο στο Survivor όταν ενοποιηθούν οι ομάδες! | LiveSports365


Μεγάλη αλλαγή! Αυτό θα είναι το έπαθλο στο Survivor όταν ενοποιηθούν οι ομάδες!

Written By kingpourn on Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 | 8:20 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Λίγο έχει μείνει για να ενοποιηθούν «Διάσημοι» και «Μαχητές», αφού μετά από μία ακόμη αποχώρηση οι δύο ομάδες θα γίνουν ένα και το ομαδικό κλίμα θα γίνει ατομικό… Ωστόσο, σήμερα μάθαμε τι θα γίνει με το έπαθλο του νικητή.

Η διευθύντρια προγράμματος ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη που μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του καναλιού, μας αποκάλυψε ότι τα έπαθλα θα είναι πολύ διαφορετικά μετά την ένωση!

Η ίδια έδωσε μια γεύση, λέγοντας πως τα έπαθλα μπορεί να είναι και ταξίδια ενώ σε περίπτωση που υπάρχουν δύο νικητές μπορεί να τους πηγαίνουν ταξίδι στη Νέα Υόρκη ή να τους δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου!

Ακόμη, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε και στον Μάριο, τον παίκτη των «Μαχητών» που τραυματίστηκε μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα με το βαν. «Το περισσότερο που μπορεί να συμβεί είναι μια προσθήκη ακόμα στους Μαχητές. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του Μάριου Ιωαννίδη. Ο Μάριος είναι καλύτερα και εννοείται ότι θέλει να είναι στο παιχνίδι. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι έχει πάρει πολλά λεφτά και θα είναι του χρόνου στο παιχνίδι», είπε για τον Μάριο.

Όσο για το Survivor 2 είπε: «Αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το Survivor, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος από ότι ήταν πέρυσι. Μετά από αυτή την επιτυχία πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό»

Τέλος, τόνισε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν η καλύτερη επιλογή:

«Ήταν πολύ καλή επιλογή ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι ένα ζωντανό παιδί, ζωηρό και σκοράρει στα νεανικά κοινά. Έκανε μια τεράστια επιτυχία στον Alpha και μου αρέσει νέα άτομα να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα. Επιτυχία είναι να δοκιμάζεις πράγματα με άλλους ανθρώπους ή καινούρια κόνσεπτ»

Πηγή: youweekly.gr 

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..


 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.