Ads Top

Η μεγάλη λεπτομέρεια που ανατρέπει τα πάντα στην αποψινή αποχώρηση του Survivor!


Μία πρωτοφανής συσπείρωση υπέρ του Αγγελόπουλου και εναντίον του Χανταμπάκη παρακολουθούμε εδώ και δύο μέρες στα Μέσα δικτύωσης, γεγονός που μας έχει κάνει σίγουρους για δύο τινά:


Αφενός, είναι δύσκολο έως αδύνατο να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Ντάνος, καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις κερδίζει με διαφορά τον τίτλο του πιο αγαπητού εκ των τριών και παράλληλα έχει τις λιγότερες προτιμήσεις ως αυτός που θα ήθελε το κοινό να τον δει να αποχωρεί!




Αφετέρου, αυτό που γίνεται ξεκάθαρο είναι ο πως ο Χανταμπάκης είναι ο πιο αντιπαθής από το κοινό, στις δημοσκοπήσεις που γίνονται από προχθές.

Ωστόσο, προσέξτε το εξής. Όπως πολύ σωστά ενημερωθήκαμε από την έγκυρη σελίδα του Facebook Survivor Αποκλειστικά, η ψήφος στο παιχνίδι για το μισάωρο που διενεργήθηκε όπως κάθε φορά, δεν είναι αρνητική, Είναι θετική, πράγμα που σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να ψηφίσει τον Χανταμπάκη για να φύγει, παρά να ενισχύσει αντ' αυτού τους άλλους δύο για να μείνουν.

Πάντως, αυτό που όλοι έχουμε διαπιστώσει από χθες, είναι πως όλες οι θετικές ψήφοι του κόσμου πηγαίνουν στον Αγγελόπουλο και πολύ λίγες εξ αυτών στον Χρανιώτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για χανταμπακης χρανιωτης αγγελοπουλος

Έστω, λοιπόν, κι αν ο Χανταμπάκης έχει πολλούς "μισητούς εχθρούς" εδώ στην Ελλάδα, από τη στιγμή που η ψήφος είναι θετική και αφορά την παραμονή και όχι την αποχώρηση, ο Χανταμπάκης ενδεχομένως να έχει και πολλούς υποστηρικτές, πολλούς περισσότερους ακόμα κι από τον Χρανιώτη.

Μην σας εκπλήξει λοιπόν, αν δούμε τελικά στην αποχώρηση να ακούγεται το όνομα του Χρανιώτη, καθώς έστω κι αν όσοι τον αντιπαθούν είναι ελάχιστοι, ίσως είναι και ελάχιστοι εκείνοι που τελικά τον ψήφισαν να παραμείνει, έναντι του Χανταμπάκη!

Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρηθεί η δήλωση του Τανιμανίδη περί... εκπλήξεων και ιδιαίτερης ψηφοφορίας! Λέτε να συμβεί το αναπάντεχο και να παραμείνει εντός παιχνιδιού ο Χανταμπάκης, διώχνοντας τον Χρανιώτη; Υπομονή λίγες ώρες ακόμη...

athensmagazine
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.