Ads Top

Φωτιά με παικταρά της ΑΕΚ - Παλάβωσαν στο ΟΑΚΑ και ακούστηκαν ατάκες - φαρμάκι!


Ολα καλά τελείωσαν για την ΑΕΚ, που πήρε πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου - Τι έγινε μετά το ματς και οι οπαδοί μαζί με πολλούς μέσα από την Ενωση τρελάθηκαν κι έτρεξαν να το "μαζέψουν";


Ήταν δεδομένα ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ο Μάνταλος είχε παροπλιστεί και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ήταν ο μόνος που μπορούσε να κάνει τη ζημιά, η οποία δεν έγινε, αφού η ομάδα του ήταν σε κάκιστη ημέρα. Αναδείχτηκε μάλιστα πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, μία ημέρα μετά τα δημοσιεύματα από Ισπανία, τα οποία τον έφερναν στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ο κόσμος όμως θέλει να τον κρατήσει στον Δικέφαλο πάσει θυσία. Τον αποθέωσε μέσα στο γήπεδο, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ντέρμπι. «Αραούχο, Αραούχο», φώναζαν οι Ενωσίτες στον Αργεντινό, ο οποίος στα δραματικά τελευταία λεπτά της συνάντησης έκανε νοήματα προς την κερκίδα, να φωνάξει και να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, η οποία είχε πέσει στα Τάρταρα μετά το γκολ του Ρομαό και το δοκάρι του Καρντόσο.

Ο 25χρονος επιθετικός αναγνώρισε την αγάπη του κόσμου στο ΟΑΚΑ! «Από τη στιγμή που μπήκαμε για ζέσταμα και είδα τον κόσμο… ανατρίχιασα. Τους ευχαριστώ πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τόσο κόσμο. Τους ευχαριστώ», είπε στις δηλώσεις του, στις οποίες αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του. Παραδέχτηκε, δε, τη δυσκολία που υπάρχει για την παραμονή του στα Σπάτα.

«Εγώ μάχομαι καθημερινά, να βοηθάω την ομάδα. Εδώ και 4 μήνες είμαι πάλι χαρούμενος. Πριν από 1,5 χρόνο ήμουν στεναχωρημένος. Μιλάω κάθε μέρα με τη Λας Πάλμας, η οποία μου έχει πει, ότι το καλοκαίρι πρέπει να γυρίσω. Εγώ όμως ξέρω, οτι η ΑΕΚ με βοήθησε στην καριέρα μου! Έχω δεθεί με τον κόσμο της. Η ΑΕΚ πρέπει να συζητήσει με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας», τόνισε ο Αραούχο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα διστακτικός, για το αν μπορεί η Ένωση να κάνει την... ανατροπή στην υπόθεσή του.

Τα εκατομμύρια που χρειάζονται για παραμείνει το καλοκαίρι κιτρινόμαυρος είναι πολλά. Πίσω από τις κάμερες ο «Κινέζος» εξέφρασε και πάλι την επιθυμία του, να μείνει στην ΑΕΚ. «Πρέπει να γίνει κάτι, για να μείνω», έλεγε με λαχτάρα και όσοι τον άκουγαν να μιλά καταλάβαινε, ότι η επιθυμία του είναι τεράστια, αλλά τα οικονομικά εμπόδια πολλά.

Η ατάκα όμως που ήταν όλα τα λεφτά ήταν αυτή που ειπώθηκε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, όπου σχολιάστηκαν οι τοποθετήσεις του. «Ας βάλουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες ένα μικρό ποσό για να μείνει», ακούστηκε συγκεκριμένα. Φυσικά, με ρεφενέ δεν κάνεις μεταγραφές. Αλλά η επιθυμία του κόσμου είναι τεράστια και το μήνυμα που πήρε (από το γεγονός, ότι φώναζε το όνομά του) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μελισσανίδης από τους Ενωσίτες ήταν ξεκάθαρη: «Πρόεδρε κράτα τον Αραούχο στην ΑΕΚ – μόνο έτσι θα κάνουμε μεγάλη ομάδα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.