Ads Top

Το… εφιαλτικό σενάριο για τις μεταγραφές του ΠΑΟ – Διαβάστε τη φήμη που ακούγεται πλέον έντονα!


Θα πάρει επιθετικό το Τριφύλλι από την αγορά των ελεύθερων; Υπάρχει κάποιος που να πληροί τις προϋποθέσεις των Πρασίνων; Διαβάστε τι μάθαμε…




Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ αργά στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και παρά την αρχική τους πρόθεση, τελικά δεν κατάφεραν να κλείσουν τους παίκτες που ήθελαν, ούτε και να πάρουν τον επιθετικό που ψάχνουν εδώ και τόσο καιρό.

Οι Πράσινοι περίμεναν να «ξεφορτωθούν» τους Ιμπάρμπο – Γοαυακάσο, αυτό συνέβη τελικά στο… 90’ των μεταγραφών και έτσι έμειναν χωρίς κάποια προσθήκη, στην θέση του φορ, όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει ενίσχυση, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Κορωπί.

Τώρα λοιπόν, στον Παναθηναϊκό ψάχνουν στην αγορά των ελεύθερων για τον επιθετικό που θα βοηθάει τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο και πάλι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε, ήταν αυτό του Βάθκεθ, όμως το θέμα «έπεσε», καθώς χρειάζονται αρκετά λεφτά, τα οποία δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Κάπως έτσι λοιπόν, κυκλοφόρησε η πληροφορία, ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, το σενάριο να αποκτηθεί ελεύθερος επιθετικός, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν βρει κάποιον που να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Να είναι δηλαδή σε καλή αγωνιστική κατάσταση, να έχει χαμηλό κασέ, καλή ηλικία και να μην είναι… προβληματικός χαρακτήρας, καθώς ήδη την «πάτησαν» με τους Ιμπάρμπο – Γουακάσο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.