Ads Top

Για ποιον το είπε ο Χιμένεθ; «Όπου και να του πω να παίξει, δίνει τα πάντα!»


Στο γεγονός, ότι έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος επεσήμανε την παρουσία ενός ποδοσφαιριστή.


Ο Μανόλο Χιμένεθ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει Βέροιας και μέσω του novasports.gr αναφέρεται στον Μπακασέτα και στον στόχο που έχει πλέον η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην αγωνιστική εικόνα που οφείλει να έχει η ομάδα του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ:

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Βέροια αξίζει τον σεβασμό μας, αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας, αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε σε έναν σωστό δρόμο, αφού συνεχώς βελτιωνόμαστε. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι αν χαλαρώσουμε και δε συνεχίσουμε όπως τώρα, σίγουρα θα κάνουμε λάθος».

Με αφορμή την απόδοση που είχε ο Τάσος Μπακασέτας στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση αρκετών παικτών του, όπως π.χ ο Ρόναλντ Βάργκας, ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε ότι αισθάνεται πλέον να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του:

«Ο Μπακασέτας έκανε στο κύπελλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ’ όλα είναι ότι, αν και έχει μια θέση που προτιμά να παίζει, όπου κι αν του έχω ζητήσει να αγωνιστεί δίνει τα πάντα για να προσφέρει. Πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Είμαστε όλοι ΑΕΚ άρα όλοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Το γεγονός ότι έχω περισσότερες επιλογές θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο μας».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.