Ads Top

Έτσι έχασε τη μεταγραφάρα Έλληνας άσος του Ολυμπιακού - Πού θα πήγαινε και με πόσα τρελά λεφτά!


Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο «κόλλησε» τελευταία στιγμή ακόμα ένα «χρυσό» dealτων Ερυθρολεύκων.




Ο Ολυμπιακός έχει… ρέντα στις πωλήσεις παικτών, καθώς την ίδια μέρα που επισημοποιήθηκε η συμφωνία-μαμούθ με την Κρίσταλ Πάλας για τον Μιλιβόγεβιτς, ήταν πολύ κοντά στο να παραχωρήσει τον Τάσο Καραμάνο στη Φούλαμ και να βγάλει επιπλέον κέρδος από έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της ομάδας σε επίσημη αναμέτρηση!

Η συμφωνία θεωρούταν κλεισμένη, αφού ο Έλληνας παίκτης είχε ήδη μεταβεί στο Λονδίνο για να περάσει ιατρικά, παρέμεινε εκεί δυο μέρες και περίμενε να λυθούν τα τυπικά ώστε να υπογράψει στην αγγλική ομάδα. Παράλληλα, οι δυο ομάδες τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε 2 εκατομμύρια ευρώ και η Φεϊρένσε 350.000 για να «σπάσει» τον δανεισμό. Παράλληλα, ο παίκτης θα αμειβόταν με 500.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 2.5 χρόνων.

Η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε αφού τα πράγματα «κόλλησαν» στο σπάσιμο του δανεισμού. Η Φεϊρένσε καθυστέρησε να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα και την κάρτα του παίκτη στην Αγγλία, με αποτέλεσμα η Φούλαμ να ενημερώσει ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Πάντως, το πιθανότερο είναι πως οι Άγγλοι θα επανέλθουν για τον Καραμάνο το καλοκαίρι. Άλλωστε, δεν απέκτησαν άλλον επιθετικό με κανονική μεταγραφή, παρά μόνο τον Ιβοριανό περιφερειακό Σιριάκ ως δανεικό από την Οστάνδη. Έτσι, απλά ο Έλληνας φορ θα πρέπει να κάνει υπομονή μερικούς μήνες και αν διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, θα φορέσει τη φανέλα της Φούλαμ το καλοκαίρι.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.