Ads Top

Αs και Μarca για το deal της ΑΕΚ με Αραούχο (pics)


Οι ιστοσελίδες των δύο μεγάλων ισπανικών εφημερίδων κάνουν αναφορά στην συμφωνία της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση.


Το deal της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο «έκλεισε» όπως μετέφερε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Ισπανός δημοσιογράφος, Λίτο Χιμένεθ, με τον Αργεντινό επιθετικίο να αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ.

Λίγο αργότερα οι ιστοσελίδες της As και της Marca «επαίζαν» το θέμα της μεταγραφής του Αραούχο στην ΑΕΚ.

Η As είχε τίτλο: «Σέρχιο Αραούχο, με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν», συμπληρώνοντας: «Ο Αργεντινός επιθετικός της Λας Πάλμας θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ, με την ομάδα του να ψάχνει μία λύση για τον παίκτη, με τον οποίο βρισκόταν σε διαμάχη μετά και το περιστατικό όπου βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ στις 19 Ιανουαρίου».



Παράλληλα η Marca ανέφερε: «Ο Αραχούχο θα παίξει στην ΑΕΚ» με τους Μαδριλένους να τονίζουν: «Ο επιθετικός της Λας Πάλμας είχε προσφορές από την Αργεντινή, την Ισπανία, την Βραζιλία, την Κίνα και την Τουρκία ωστόσο συμφώνησε με την ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες μετά και την επιμονή του Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό προπονητή να είναι το "κλειδί"...».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.