Ads Top

Σενάριο - τρόμος για Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό - Οι τελευταίες εξελίξεις "αγχώνουν" τον κόουτς!


Δεν το πιστεύει αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες ο Έλληνας τεχνικός! Τι περιμένει να γίνει με τρελή αγωνία και γιατί τον έχουν ζώσει τα φίδια; Όλο το παρασκήνιο!


Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσονται σε καμία περίπτωση όπως θα τα περίμενε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ομάδα έδειξε χθες κόντρα στον Πλατανιά ένα πολύ κακό πρόσωπο, παρόλο που ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε αρκετά το τελευταίο διάστημα για να αλλάξει πράγματα.

Βέβαια, ο κόουτς του Τριφυλλιού, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το ματς, περιμένει να έρθουν άμεσα στην ομάδα νέοι παίκτες, ωστόσο αυτό, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν μπορεί να συμβεί.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις, ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάποια αποχώρηση στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει κίνηση και για κάποια προσθήκη.

Ακόμα και η περίπτωση τού Βίκτορ Ιμπάρμπο, που φαινόταν ένα εύκολο "διαζύγιο", δείχνει να έχει "κολλήσει", κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτηθεί άλλος επιθετικός. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις που στην ουσία "μπλοκάρουν" όλες τις κινήσεις ενίσχυσης.

Αυτό που έχει ξεκαθαριστεί στον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι πρώτα θα πρέπει να αποχωρήσουν παίκτες, να ελαφρύνει το μπάτζετ, να οριστεί νέο και μετά να αποφασισθεί τι δυνατότητες έχει η ΠΑΕ για μεταγραφές.

Είναι επόμενο, λοιπόν, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να "ξεφορτωθεί" παίκτες, ο τεχνικός του Τριφυλλιού να ...αγχώνεται, καθώς θέλει επειγόντως νέους παίκτες στην ενδεκάδα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Όσο βλέπει ότι υπάρχει στασιμότητα και ο κίνδυνος να μη γίνουν άλλες κινήσεις μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, τόσο τον ...ζώνουν τα φίδια και φοβάται ότι θα πρέπει να βγάλει τη σεζόν με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.