Ads Top

Ατάκες-φωτιά στο «Καραϊσκάκη» και οργή Μαρινάκη!


Τι έγινε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου μετά από τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό – Ποιος έκανε πυρ και μανία τους Ερυθρόλευκους; Γιατί δε μιλιόταν το αφεντικό της ομάδας;


Έξαλλοι είναι από χθες στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του Βάτσιου και όπως λένε οι άνθρωποι του Ερυθρόλευκου συλλόγου, "με αυτούς θέλουν να κάνουν την περιβόητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου; Τέτοια... εξυγίανση θέλουν;".

Στο Λιμάνι ήταν «πυρ και μανία» με τον διαιτητή το συνδέσμου της Δυτικής Αττικής και δεν έκρυβαν την οργή τους, ενώ έλεγαν ότι την περίμεναν και ήταν προετοιμασμένοι για μια τόσο εχθρική διαιτησία.

«Ηρθε για να μας κάνει... ζημιά. Το ξέραμε, είχαμε τις πληροφορίες μας και επιβεβαιωθήκαμε. Είναι ο διαιτητής της εξυγίανσης, ο διαιτητής που δεν είδε το χέρι-πέναλτι-αποβολή το Κουτρουμπή στο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, ο πιο αγαπητός διαιτητής στην... τρόικα. Ομως, ο Ολυμπιακός δεν τους έκανε ούτε τώρα το χατίρι να πετάξει βαθμούς», έλεγαν έξω από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ χαριτολογώντας σημείωναν ακόμα ότι είδαν τον Βάτσιο πολύ στενοχωρημένο και αγχωμένο με τη λήξη του ματς, όπως ακριβώς ήταν και ο Τίκας μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τα Γιάννινα στο ΟΑΚΑ!

Γενικά στο Λιμάνι είδαν χθες μια πάρα πολύ εχθρική διαιτησία και έναν ρέφερι με σαφή αγωνία να μην δώσει ούτε... κουκούτσι στους γηπεδούχους. Αντίθετα καταλόγισε ένα πέναλτι για το οποίο ακόμη και οι φανατικότεροι υποστηρικτές του αντι-Ολυμπιακού μπλοκ παραδέχτηκαν πως δεν υπήρχε, ενώ χάρισε δύο αποβολές με 2η κίτρινη κάρτα στους φιλοξενούμενους.

Για όλα αυτά ήταν χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης οργισμένος και δεν μιλιόταν. Δεν μπορούσε να χωνέψει, επιπλέον, ότι καταλογίστηκε εναντίον της ομάδας του δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», έπειτα από εκείνο που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου από τον Σιδηρόπουλο, τον άλλο εκλεκτό διαιτητή της... επιτροπής εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.