Ads Top

Φεύγει από τον Ολυμπιακό ξένος άσος!


«Σκάει» άμεσα αποχώρηση παίκτη με... βαρβάτο συμβόλαιο από το Λιμάνι! Πού θα συνεχίσει την καριέρα του και ποια είναι η συμφωνία των Πειραιωτών με τη νέα του ομάδα.


Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για τον Ολυμπιακό ο Φελίπε Πάρντο, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ναντ!

Ο Πάρντο δεν βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του Πάουλο Μπέντο συγκριτικά με την περσινή σεζόν που αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος της 11άδας με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο και για αυτό εδώ καιρό «ψάχνονταν» ώστε να βρει ομάδα ενόψει του Γενάρη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κολομβιανός βρίσκεται… μία ανάσα από την Ναντ, η οποία θα τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς και τον θέλει στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία (αυτή τη στιγμή είναι 17η).

Ο Πάρντο, που δεν είχε δηλωθεί για την Ευρώπη, στο ματς με τον Αστέρα έμεινε εκτός αποστολής, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί κυρίως στο Κύπελλο, όπου έχει πετύχει τρία γκολ (κανένα στο πρωτάθλημα).

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.