Ads Top

Μπακάκης για Παναθηναϊκό!


Πώς ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ μπορεί να ντυθεί στα πράσινα και τι ισχύει με την περίπτωση του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ.


Στα «ελληνικά» ονόματα που «βλέπουν» οι «πράσινοι» είναι κι αυτό του Μιχάλη Μπακάκη της ΑΕΚ. Ο 26χρονος μπακ μένει ελεύθερος σε 6 μήνες απ’ την Ενωση κι επί του παρόντος δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση για την ανανέωσή του.

Είναι σε πολύ καλή ηλικία, είναι Ελληνας (με κλήσεις και στην εθνική) και είναι απ’ τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν το «τριφύλλι», ενώ σίγουρα το γεγονός πως είχε μέχρι πρότινος συνεργασία ως παίκτης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο (την περίοδο που ο τελευταίος ήταν μάνατζερ) προσφέρουν έναν πολύ καλό «δίαυλο» επικοινωνίας. Η πλευρά του παίκτη μάλιστα δεν θα ήταν αρνητική στην προοπτική του Παναθηναϊκού, ωστόσο τον πρώτο λόγο θα έχει η ΑΕΚ. Αν γίνει επίσημη κουβέντα με την Ενωση και δεν τα βρει ο παίκτης, η πόρτα των «πράσινων» θα είναι ορθάνοικτη.

Πάμε να δούμε τώρα ποια είναι τα δεδομένα και στην υπόθεση του ενός άλλου διεθνή Ελληνα άσου, ο οποίος συνδέεται τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ. Του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο 29χρονος αμυντικός έλυσε επίσημα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ απ’ την Παρασκευή 13η Ιανουαρίου, με την ΕΠΟ να το ανακοινώνει το μεσημέρι της Τρίτης (17/1) στην επίσημη ιστοσελίδα της. Πλέον είναι ελεύθερος να ψάξει για τον νέο του προορισμό, με το εξωτερικό να αποτελεί την προτεραιότητά του.

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.