Ads Top

Τρομερή ατάκα Αϊντάρεβιτς για ΑΕΚ


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της "Ένωσης" μίλησε για τη νέα του ζωή στην Ελλάδα και το κεφάλαιο των Κιτρινόμαυρων, εκστομίζοντας φοβερή ατάκα!


"Με έχουν… πεθάνει εδώ! Έχασα επτά κιλά σε 16 ημέρες", είπε μεταξύ άλλων ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μιλώντας για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός μέσος της Ένωσης στην σουηδική ιστοσελίδα na.se:

Για το αν θα παίξει βασικός με τον Παναιτωλικό: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω. Θα το μάθουμε απόψε ή αύριο. Το απόγευμα έχουμε προπόνηση και μετά θα πάμε στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι».

Για το αν είναι έτοιμος: «Κοίτα, μπορώ να πω ότι ποτέ ξανά δεν είχα φτάσει σε τόσο καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με έχουν… πεθάνει εδώ! Έχασα επτά κιλά σε 16 ημέρες. Ήταν δύσκολο, αλλά είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο. Αυτή είναι η ευκαιρία μου να δείξω ποιος είμαι και θα την εκμεταλλευτώ. Πρόσφατα μεταφέρθηκα σε ένα διαμέρισμα στην παραλία, στην περιοχή της Γλυφάδας. Μια νέα ζωή. Εδώ ζουν έντονα το ποδόσφαιρο. Είναι 15-20 εφημερίδες που γράφουν κάθε μέρα.

Δεν μπορείς να μετακίνησε ελεύθερα όπως στο Έρεμπρο, αλλά είναι διασκεδαστικό. Μου αρέσει. Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλούς οπαδούς. Το πρώτο ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό στις 15 Ιανουαρίου. Παίζουμε οκτώ παιχνίδια μέσα στον μήνα. Είναι καλό αυτό. Προτιμώ τα παιχνίδια από την προπόνηση. Ο στόχος μας είναι να βγουμε φυσικά στην Ευρώπη, κατά προτίμηση σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκα. Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί εδώ. Εχω υψηλά στάνταρ για τον εαυτό μου. Αυτή είναι η ευκαιρία μου. Είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Δεν είναι όπως στην Έρεμπρο. Εδώ παίζουμε σύστημα 4-3-3. Θα έχω λίγο πιο αμυντικό ρόλο. Να ελέγχω τον ρυθμό στο κέντρο. Στην Έρεμπρο έκανα λίγο απ’ όλα, ως πιο καθαρός πλέι μέικερ».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Εχω δει τις κορυφαίες ομάδες εδώ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάποιες άλλες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή τώρα. Στην ΑΕΚ βρίσκεται το πρώην αστέρι της Εθνικής Σουηδίας ως τεχνικός διευθυντής ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και είναι μαζί και ο Γιάκομπ Γιόχανσον».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.