Ads Top

Ο υβριστής του ΠΑΟΚ


Δεκάδες επώνυμες καταγγελίες έγιναν τις τελευταίες ημέρες, για τον υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πασχάλη Κοτσιώνη, ο οποίος ενώ εργάζεται στο τμήμα καθαριότητας, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης στο οποίο παρουσιάζεται με ψευδώνυμο.


Ο εν λόγω κύριος, καθημερινά καθυβρίζει στελέχη του ΠΑΟΚ, τον ιδιοκτήτη του, φιλάθλους του Δικεφάλου, μειώνει προσωπικότητες, σπιλώνει υπολείψεις, σπέρνει μίσος και διχόνοια (προφανώς εξυπηρετώντας συμφέροντα εκτός Θεσσαλονίκης) και προκαλεί με τη συμπεριφορά του παρότι είναι σαφές πως από την παρουσία του και μόνο στην εκπομπή, παρανομεί.

Μάλιστα, στις επώνυμες καταγγελίες που έχουν γίνει κυρίως σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γίνεται αναφορά και στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κύριο Θανάση Παπά, ο οποίος σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, γνωρίζει την διπλή ιδιότητα του υπαλλήλου του και δεν έχει παρέμβει.

Για το θέμα ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης που καλείται να διαχειριστεί ένα ηθικό θέμα και βέβαια να ελέγξει το κατά πόσο ο στενός του συνεργάτης λειτουργεί με τρόπο που τον εκθέτει. Οι διαστάσεις του θέματος έχουν δώσει το δικαίωμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αλλά και σε δεκάδες θιγόμενους από τον υβριστή του Δικεφάλου δημοτικό υπάλληλο) να ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες με απρόβλεπτες προεκτάσεις σύμφωνα με νομικές πηγές.


inpaok.com 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.