Ads Top

Γι' αυτό δεν πήρε τον Ανσαριφάρντ ο Μπέντο στην αποστολή!


Ουδεμία έκπληξη στην ανακοίνωση του Μπέντο για την αποστολή με την Ξάνθη. Αν υπήρχε ειδικό στοίχημα για το αν ο Πορτογάλος θα έβαζε στην αποστολή για το αυριανό ματς τον Ιρανό επιθετικό τότε σίγουρα το «όχι» θα άξιζε ποντάρισμα μιας… περιουσίας!


Και βεβαίως θα δικαιωνόταν απόλυτα καθώς ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο πως ο Πορτογάλος δεν θα άλλαζε τα πλάνα του. Κάνει «μπαμ» πλέον πως όσο ο Μπέντο πιέζεται και κριτικάρεται για τις επιλογές του τόσο θα επιμένει σε αυτές. Δεν «καιγόταν» για επιθετικό, το δίδυμο Ιντέγε-Καρντόσο τον κάλυπτε και έτσι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ήρθε στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να «προσαρμόζεται» για όσο πιστεύει ο Μπέντο.

Και έτσι όπως λογικά στα Χανιά δεν ταξίδεψε, όπως δεν πήγε και στην Τρίπολη με τον Μπέντο να δείχνει το σκεπτικό του, έτσι και δεν θα είναι αύριο στο ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη. Ο Ιρανός είναι 3ος στην σειρά επιθετικός στο μυαλό του Μπέντο που εκτός από τον λογικό βασικό Ιντέγε επιμένει στον απογοητευτικό έως τώρα Καρντόσο ως δεύτερη επιλογή.

Εκεί που θα φανεί ξεκάθαρα πόσο μπορεί να το… τραβήξει ο Μπέντο θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στις 25 του μήνα. Αν ο Πορτογάλος πάρει στην αποστολή τον Ιρανό θα δείξει και εμπράκτως πως οι επιλογές του για την επίθεση είναι σύμφωνα με τα κριτήρια του καθαρά αγωνιστικές.

Αν και στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη ο Ιρανός μείνει εκτός πλέον θα είναι ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος δεν περιμένει την… προσαρμογή του παίκτη στη νέα του ομάδα αλλά δείχνει με τον πλέον ευθύ τρόπο την αντίθεση του στην μεταγραφή που έγινε. Βεβαίως αν και για το ματς με τον Άρη υπήρχε ειδικό στοίχημα τότε το ποντάρισμα με αυτά που μας έχει δείξει έως τώρα ο Μπέντο για το πώς σκέφτεται και λειτουργεί θα πήγαινε στην συμμετοχή του Ανσαριφάρντ σε αυτήν.

Εκτός βεβαίως αν το αποτέλεσμα με την Ξάνθη αύριο φέρει άλλες εξελίξεις πολύ πιο σοβαρές για το αν θα είναι ή όχι ο Ανσαριφάρντ στις αποστολές…

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.