Ads Top

Βαρούχας: «Τρεις κόκκινες και στον εισαγγελέα ο Λισγάρας»


Εγκληματική ενέργεια χαρακτήρισε το μαρκάρισμα του Λισγάρα στον Σεμπά, ο Παναγιώτης Βαρούχας, αναλύοντας στην εκπομπή «Kick off» του ΣΚΑΪ. Τι είπε για τις υπόλοιπες επίμαχες φάσεις. 


Με την ατάκα «τρεις κόκκινες και στον εισαγγελέα ο Λισγάρας», αναφέρθηκε στο αντιαθλητικό μαρκάρισμα του αμυντικού της Ξάνθης στον Σεμπά, ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας, υποστήριξε στην εκπομπή «Kick off» του ΣΚΑΪ, πως η κόκκινη που έδειξε ο διαιτητής Μάνταλος στον Λισγάρα ήταν σωστή, ενώ σωστά αποβλήθηκε και ο Σεμπά για την αντίδρασή του μετά το μαρκάρισμα! Σωστή ήταν και η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Μποτία, που αναμείχθηκε στην… μανούρα που δημιουργήθηκε.

Στην φάση του 10ου λεπτού, όταν ο Ιντέγε έκανε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Χατζητερζόγλου, ο Βαρούχας ανέφερε πως λανθασμένα δεν υποδείχθηκε πέναλτι καθώς το χέρι του δεν ήταν στη φυσιολογική του θέση. Ένα λεπτό αργότερα, ο β’ βοηθός υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ στον Τριάδη, ενώ καλυπτόταν από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Στο 43’ ο Σεμπά έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη σε φάουλ που έκανε στον Γουάλας (τον βρήκε στο πρόσωπο με τον αγκώνα), ενώ στο 48’ ο α’ βοηθός υπέδειξε λανθασμένα τον Λουσέρο σε θέση οφσάιντ.

Στο 63ο λεπτό η Ξάνθη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Γιουνές, ωστόσο ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν εκτεθειμένος, με τον α’ βοηθό Ακρίβο να μην υποδεικνύει οφσάιντ. Τέλος, στο 87’, ο Μάνταλος σωστά έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή σε ανατροπή του Αντρέ Μάρτινς (από το οποίο προήλθε το γκολ του Μιλιβόγεβιτς) και δεν δόθηκε πέναλτι στον Ιντέγε στη συνέχεια της φάσης, αφού δεν υπήρχε παράβαση πάνω στον Νιγηριανό φορ του Ολυμπιακού.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.