Ads Top

Ποιος... Λέτο; Αυτόν έκλεισε ο Παναθηναϊκός!


Σύμφωνα με το περιβάλλον του Άντι Πόπα, ο Ρουμάνος εξτρέμ είναι ενήμερος για την κρούση του Παναθηναϊκού, που είναι για το καλοκαίρι κι όχι για τώρα όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Στεάουα.


Το θέμα του Άντι Πόπα που έβγαλε στην φόρα ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι με δηλώσεις του στην ρουμανική τηλεόραση ισχύει τελικά, μόνο που δεν είναι έτσι όπως μας τα λέει ο Ρουμάνος πρόεδρος.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός ρίχνει ματιές στον Ρουμάνο εξτρέμ και το SDNA προχωράει ακόμα περισσότερο το ρεπορτάζ.



Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του παίκτη, ο Πόπα φυσικά και είναι ενήμερος για την κρούση του Παναθηναϊκού, που αφορά συμβόλαιο συνεργασίας από το προσεχές καλοκαίρι, όχι άμεσα.

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει από τώρα δικαίωμα υπογραφής σε σύλλογο της αρεσκείας του και όπως φαίνεται οι πράσινοι έχουν κάνει την κρούση τους με καλές πιθανότητες.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο Πόπα έχει στα χέρια του προτάσεις από την Τουρκία και το Ντουμπάι, σε ομάδα του οποίου είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει ο κολλητός του, Κλαούντιου Κεσέρου, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Λουντογκόρετς.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού μοιάζουν καλές, αν και τίποτα δεν πιέζει τον Πόπα, ο οποίος θα πάρει τον χρόνο του και θα ζυγίσει όλες τις προτάσεις πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού προκύπτουν νέα στοιχεία από το ρεπορτάζ. Καταρχήν διαψεύδεται η κουβέντα του Μπεκάλι περί άμεσης αγοράς του παίκτη με ποσό ενός εκατομμυρίου, κάτι που μοιάζει παράλογο για ένα παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Οι πράσινοι παραδέχονται ότι έχουν προσεγγίσει τον παίκτη για το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή αφήνουν ένα μικρό παραθυράκι για να γίνει ακόμα η μεταγραφή, αν υπάρχει λογική και κάποια σύγκλιση από την πλευρά του ρουμανικού συλλόγου.

Η άποψη του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον παίκτη είναι πολύ θετική και ο προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι ο Ρουμάνος εξτρέμ μπορεί ξεκάθαρα να δώσει λύσεις - ακόμα και τώρα- κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες να τον δούμε με τα πράσινα.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.