Ads Top

Επίσημο: κυνηγάει μέχρι τέλους τον αρχηγό Γαλλικής ομάδας ο ΠΑΟΚ!


Το SDNA δημοσιεύει τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ανζέ στην εφημερίδα Ouest France που επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σέιχ Ν’Ντόι.


Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης του SDNA, που από χθες έγραψε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σέιχ Ν’ Ντόι. Με δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα Ouest France, ο αθλητικός διευθυντής της Ανζέ, Ολιβιέ Πικέ μιλάει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 30χρονο Σενεγαλέζο μέσο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, το οποίο το SDNA αναδημοσιεύει αυτούσιο, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στην Γαλλία.


Το ρεπορτάζ είναι βασισμένο εξ’ ολοκλήρου στις τοποθετήσεις του αθλητικού διευθυντή Ολιβιέ Πικέ, ο οποίος δηλώνει πως μετά τις τρεις νέες προσθήκες που έκανε στην Ανζέ πως: «οι μεταγραφές της Ανζέ τελείωσαν. Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό, θα μπορούσε να είναι η πώληση ενός από τους παίκτες μας, που θα παίξουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής».


Η Ανζέ έχει τέσσερις Αφρικανούς διεθνείς που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση και ο συντάκτης του κειμένου δανείζεται ατάκες του Αθλητικού διευθυντή της Ανζέ για κάθε έναν από αυτούς.

Ο πιο περιζήτητος (και ο πιο ακριβός) είναι ο Νικολά Πεπέ, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Λιόν (έκανε πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που απορρίφθηκε), της Λιλ και της Σεντ Ετιέν! Η Ανζέ ζητά για αυτόν 10 εκατομμύρια ευρώ και η πώληση του μοιάζει δύσκολη. Επίσης περιζήτητος είναι ο επιθετικός Τόκο Εκάμπι Ντιεντιού, όμως εκεί που το θέμα αρχίζει να… ζεματάει είναι στην περίπτωση του Σέιχ Ν’ Ντόι.

Εκεί, ο Πικό αρχίζει να μιλάει πιο ανοιχτά: «Ο αρχηγός της Ανζέ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και έχει κάποιους ενδιαφερόμενους. Κάποια αγγλικά και κινέζικα κλαμπ. Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ είναι αυτοί που ασχολήθηκαν ενεργά με την περίπτωση του και σύντομα θα μπορούσαν να κάνουν μία επίσημη πρόταση. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανανεώσω το συμβόλαιο του. Αυτό θα θέλαμε να ενεργήσουμε», λέει ο Πικέ, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε άκαρπη τηλεφωνική επαφή με τον παίκτη την Τετάρτη. Ο Σενεγαλέζος μέσος αυτή τη στιγμή λείπει στην Αφρική, όπου κάνει προετοιμασία για το Κύπελλο Αφρικής.

Από το ρεπορτάζ αυτό προκύπτουν ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Καταρχήν επιβεβαιώνεται από τα πιο επίσημα χείλη ότι η μοναδική ομάδα που έχει ασχοληθεί επώνυμα με τον Ν’ Ντόι είναι ο ΠΑΟΚ και γι’ αυτό είναι η μόνη που κατονομάζεται, χωρίς αοριστολογίες όπως γίνεται «τα κλαμπ από την Αγγλία και την Κίνα», που αναφέρονται.

Κατά δεύτερο είναι φανερό πως ναι μεν η Ανζέ κάνει μία προσπάθεια για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου μέσου, όμως αυτό μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Κάτι λογικό, αφού η παραμονή της Ανζέ και την επόμενη σεζόν στην Ligue 1 δεν είναι εξασφαλισμένη.

Κάπου εδώ να πούμε ότι το συμβόλαιο του Ν’ Ντόι πραγματικά είναι πολύ μικρό για την αξία και την προσφορά του στο σύλλογο, αφού αμείβεται με 480.000 ευρώ το χρόνο (μεικτά), κάτι που σημαίνει ότι βάζει καθαρά στην τσέπη του κάτι λιγότερο από τρία κατοστάρικα τον χρόνο. Επομένως, ένα καλό συμβόλαιο που ενδεχομένως μπορεί να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, ίσως τον δελεάσει και τον κάνει να πιέσει κι αυτός την Ανζέ να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της.

Όπως προκύπτει από γαλλικές πηγές κοντά στην Ανζέ, η απαίτηση του γαλλικού συλλόγου είναι ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, που πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αγορά για ένα παίκτη που από τώρα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος για το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο γαλλικός σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει τον παίκτη τσάμπα το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στις όποιες διαπραγματεύσεις.

Αυτό που προκύπτει πάντως πια επίσημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ζεστά για τον Ν’ Ντόι και πως η Ανζέ περιμένει την επίσημη πρόταση για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.



sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.