Ads Top

Έρχεται Θεσσαλονίκη, «έσκασε» η βόμβα!


Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τη Ρεν για τον Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη. Όλες οι λεπτομέρειες του deal.


To μίνι σίριαλ για την μετακίνηση του 26χρονου Βραζιλιάνου ακραίου στον «Δικέφαλο του Βορρά» ολοκληρώθηκε με αίσιο τέλος για την ελληνική ομάδα.

Λίγο πριν ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τους Γάλλους, ο δημοσιογράφος του Canal Plus, Ρομέν Κολέ - Γκοντέν, ο οποίος είχε αποκαλύψει και πριν από εβδομάδες το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή, έκανε ανάρτηση στο twitter σύμφωνα με την οποία υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους με τους Θεσσαλονικείς να δίνουν τελικά 1,6 εκατομμύριο ευρώ και να κάνουν δικό τους τον Ενρίκε.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε εξασφαλίσει από την αρχή το «ναι» του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων, και απέμενε η συμφωνία με τη Ρεν, για την επίτευξη της οποίας είχε ταξιδέψει την προηγούμενη εβδομάδα στη Γαλλία ο Λούμπος Μίχελ.

Μετά από πολυήμερες επαφές, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να βελτιώνει την οικονομική πρότασή του κατά περίπου 600.000 ευρώ και τελικά να παίρνει τον παίκτη.

Σημαντικό ρόλο για την ολοκλήρωση των συζητήσεων των δύο ομάδων έπαιξε και το γεγονός ότι η Ρεν κατάφερε να βρει τον αντικαταστάτη του Ενρίκε (πρόκειται για τον 22χρονο Κογκολέζο Εντομπέ Μουμπελέπου) καθώς δεν ήθελε να αφήσει τον Βραζιλιάνο χωρίς να έχει συμφωνήσει με άλλον παίκτη.

Σημειώνεται ότι ο Γάλλος δημοσιογράφος στο πρώτο... τιτίβισμά του έκανε λόγο για ποσό 1,4 εκατομμύριο ευρώ για να το αλλάξει λίγα λεπτά αργότερα σε 1,6.

Πλέον, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρίσκεται αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.