Ads Top

Διαζύγιο - βόμβα στον ΠΑΟΚ λόγω ...Ολυμπιακού - Πώς και γιατί του "παίρνει" το κεφάλι ο Σαββίδης!


Έρχεται ηχηρή αποχώρηση στην Τούμπα και γι' αυτό "βοήθησαν" όσο κι αν ακούγεται απίστευτο οι ...Πειραιώτες! Ποιος την κάνει και με ποια "στημένη" αφορμή; Μόνο εδώ!


Μέρες φαίνεται πως μετράει στον ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ.

Η διοίκηση χρεώνει στον Σλοβάκο αρκετές αποτυχίες, όπως την αδυναμία άμεσης εξεύρεσης "αντι-Ροντρίγκες" και το τελευταίο "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Σωτηρίου από τον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, όσον αφορά την τελευταία περίπτωση, φαίνεται πως ο Δικεφάλος εσκεμμένα ανέθεσε μία τόσο δύσκολη υπόθεση στον Λούμπος Μίχελ, έτσι ώστε να βρεθεί μία καλή αφορμή για το -προγραμματισμένο- "διαζύγιο".

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η κυπριακή ομάδα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος scouting του Ολυμπιακού, Χόρχε Λορένθο, "λύνει και δένει" στο σύλλογο και πως για τον Σωτηρίου έχουν εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο οι Ερυθρόλευκοι.

Οπότε στην ουσία ήταν μία "αποστολή αυτοκτονίας" για τον Σλοβάκο το ταξίδι στην Κύπρο, κάτι που στον ΠΑΟΚ γνώριζαν καλά, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πήρε δημοσιότητα το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα, καθώς και η "αποτυχία" του Λούμπος Μίχελ να κλείσει τον παίκτη.

Πλέον, ο Δικέφαλος μπορεί να πατήσει σε αυτό το "ναυάγιο" και να αποδεσμευτεί από την παρουσία του Σλοβάκου μια ώρα αρχύτερα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.