Ads Top

Πού θα πάει έτσι στην Ευρώπη; Θέλει μεταγραφές και να αλλάξει... τώρα τακτική ο Μπέντο!


Όταν δεν θα έχει απέναντί του … ΠΑΣ, Κέρκυρα και Λεβαδειακό, το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Ποιο το μεγάλος λάθος του Πορτογάλου, τι πρέπει να γίνει άμεσα.


Μία ακόμα δύσκολη και αγχωτική νίκη πανηγύρισε την Κυριακή το μεσημέρι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αυτή την φορά χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή του σκορ, για να επικρατήσει τελικά του Παναιτωλικού με 3-1. Οι Πειραιώτες για ακόμα ένα ματς συνάντησαν δυσκολίες απέναντι σε κλειστή άμυνα, ωστόσο εξίσου μεγάλο ήταν και το πρόβλημα στα μετόπισθεν, το οποίο πλέον αντιλαμβάνονται όλοι στο Γ. Καραϊσκάκης, εκτός από τον Μπέντο.




Ο Ολυμπιακός δέχθηκε δύο φάσεις στο πρώτο 45λεπτο (μοναδικά τετ α τετ) και ήταν τυχερός που δεν είδε την μπάλα στα δίχτυα του, στην επανάληψη ξεκίνησε με γκολ του Κούσα, ενώ στην συνέχεια απειλήθηκε και πάλι 2-3 φορές, καθώς οι Ντα Κόστα – Βιάνα έκαναν πάρα πολλά και εύκολα λάθη, ενώ με οδηγία του Μπέντο, έπαιζαν ξανά πολύ ψηλά!
Μάλιστα, ο κόσμος αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που υπήρχε στην άμυνα και έτσι κάθε φορά που η μπάλα γύριζε πίσω, γιούχαραν την ομάδα τους, στέλνοντας ένα μήνυμα τόσο στους παίκτες όσο και στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος όχι μόνο επιμένει να στηρίζει τον Βιάνα (το έκανε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι), αλλά εξακολουθεί να πιστεύει μετά από τόσα παιχνίδια, ότι η άμυνα του θα πρέπει να βρίσκεται στη μεσαία γραμμή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, μπορεί να τη γλίτωσε και σήμερα, όπως συνέβη και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του με ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Κέρκυρα όπου οι αντίπαλοι επιθετικοί δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε μοναδικά τετ α τετ, ωστόσο στην Ευρώπη δεν θα είναι τόσο τυχερός. Αν στον Πειραιά θέλουν να προχωρήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να πείσουν τον Μπέντο να αλλάξει τακτική και συγχρόνως να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να φέρουν έναν ή δύο καλούς στόπερ!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.