Ads Top

Άνω κάτω, ούτε τώρα ξεκόλλησε από τον πάτο!


Mια ανάσα από το να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά και την ήττα της Βέροιας, βρέθηκε ο Ηρακλής, ο οποίος προηγήθηκε με τον Κυριακίδη, σε μία φάση που προήλθε από οφσάιντ, αλλά ο Αστέρας βρήκε τη λύση με τον Μπέρτο στο 89' και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.


Στο πρώτο μέρος οι ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες και εντυπώσεις. Καμία εξ αυτών όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο 11' με τν κεφαλιά του Ιωαννίδη, ο Ηρακλής απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Περόνε, ο οποίος απέτυχε να νικήσει τον Ντοναρούμα σε τετ α τετ, σε μία φάση που ο Αργεντινός ξεσήκωσε από θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια ο ρυθμός στο παιχνίδι έπεσε για να ξαναποκτήσει ενδιαφέρον μετά το 30', όταν και οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μάσα έξω από την περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή στο 45λεπτο ήταν το σουτ του Ιωαννίδη.



Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν καλύτερος, έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ιωαννίδη (49',55'), αλλά ο Ηρακλής ισορρόπησε το παιχνίδι σταδιακά. Στο 69' ο «γηραιός» έδειξε ότι υπάρχει ακόμα στο ματς, με την προβολή του Κυριακίδη να αποκρούεται από τον Ντοναρούμα, στο 76' όμως οι γηπεδούχοι ήταν τυχερότεροι. Ο Περόνε έβγαλε κάθετη για τον Κυριακίδη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-0, αν και ο Αργεντινός στο ξεκίνημα της φάσης βρισκόταν (πάλι) σε αντικανονική θέση.
Οι Αρκάδες βρήκαν την απάντηση στο τέλος του αγώνα. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ στο 89', ο Χουάντερσον έκανε κακή εκτίμηση, η μπάλα χτύπησε πάνω του και πήρε τροχιά προς τα πίσω, ο Ζιαμπάρης προσπάθησε να διώξει, βρήκε όμως στον Μπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Περόνε σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα βλέποντας χέρι στο κατέβασμα της μπάλας από τον Αργεντινό, αλλά η μεγαλύτερη στιγμή του ματς έγινε στην τελευταία φάση. Ο Ηρακλής κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή και ο Ντοναρούμα έσωσε την ομάδα του πραγματοποιώντας διπλή απόκρουση στην εκτέλεση του Περόνε και στο σουτ του Στάμου που πήρε την επαναφορά.

Έτσι ο Ηρακλής, ο οποίος είναι άνω κάτω διοικητικά και οικονομικά, παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βέροιας, ενώ ο Αστέρας έχει 12.

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Ρούσσος, Περόνε

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Μάσα, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης, Κάλτσας

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.